• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer productinformatie

  • Gebruiksklaar
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Goed bestand tegen vocht
  • Goed dekkend
  • Goed reinigbaar

Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer omschrijving

Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer is een matte, schimmelbestendige, extreem goed reinigbare muurverf voor binnen. Flexa Easycare Badkamer is geschikt voor het schilderen van muren en plafonds van o.a. (glad) pleisterwerk en gipskartonplaten. Ook kan deze schimmlebestendigge muurverf over oude muurverflagen geschilderd worden. 
Flexa Easycare Badkamer stoot stoom- en vocht af waardoor er een beschermende verflaag ontstaat. Hierdoor kan schimmel niet in de verf trekken. Goede ventilatie van de badkamer draagt bij aan het voorkomen van schimmel.


Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer:
- Aanbrengen met een kwast of muurverfroller
- Stofdroog: na ca. 1 uur
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur
- Optimaal afschrobbaar: na ca. 1 maand
- Aanbevolen lagen: 2
- Verbruik: ca. 7m2/liter
- Glansgraad: Mat


Let op: Deze muurverf is niet geschikt voor gebruik op de wanden in de natte celgedeelte van de badkamer in plaats van tegeltjes.


Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.

Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016. Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Flexa Easycare Muurverf Badkamer - Keuken bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Badkamer verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Flexa
Levertijd Op voorraad
Top