• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf productinformatie

  • Goed reinigbaar
  • Goede vulkracht
  • Prettige verwerking
  • Vochtregulerend
  • Voor binnen

Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf omschrijving

Ben je op zoek naar een muurverf voor op je wanden of plafonds?  Een goede verf voor een simpele klus, die gunstig geprijsd is?  Kies dan Flexa Powerdek Muren en Plafonds muurverf! Flexa Powerdek is leverbaar in de meest gebruikte wittinten namelijk; wit, ral 9010 en ral 9001. 

De perfecte basis voor je kleuren in huis. Wit is standaard wit, ook wel zuiver wit genoemd. Ral 9010 is reinwit en daardoor net van het wit af, terwijl ral 9001 een crèmekleurig  wit is en daarmee de donkerste van deze drie.

Flexa Powerdek is een matte, vochtregulerende muurverf voor binnen. Gebruiksklaar maar indien nodig te verdunnen met een beetje schoon water. Flexa Powerdek is uitermate geschikt voor ondergronden zoals baksteen, gipsplaten, stucwerk en schoon metselwerk.

Flexa Powerdek is
- Gebruiksvriendelijk
- Dekt goed
- Vochtregulerend
- Afneembaar met een vochtige doek
- Flexa Powerdek breng je aan met een blokkwast of roller, na 6 tot 12 uur kun je de tweede laag aanbrengen.

LET OP: Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige, poreuze latex muurverflagen eerst verwijderen. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met een geschikte voorstrijk zoals Porex 2000. Vochtkringen, nicotinevlekken en dergelijke isoleren met Alabastine Voorstrijk Vlekken of een gelijkwaardig product. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn voordat deze geschilderd kunnen worden.Extra informatie over Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Powerdek Muren & Plafonds Muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Powerdek Muren & Plafonds Muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Muurverf Schrobklasse III
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-9 m2 per liter
Merk Flexa
Levertijd Op voorraad

Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf bestand(en) downloaden

Top