• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Keim

Van hoog naar laag sorteren
 1. Outlet
  Keim Royalan Verdunning / Voorstrijk - Kleurloos
  Keim Royalan Verdunning / Voorstrijk - Kleurloos
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Outlet
  Keim Speciaal-Fixatief - 5 Liter
  Keim Speciaal-Fixatief - 5 Liter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Keim verf

Keim verf is één van de merken die je kunt aanschaffen via onze webshop. Wij beschikken over het grootste online assortiment van Nederland op het gebied van verf, dus natuurlijk mag Keim verf niet ontbreken binnen ons uitgebreide assortiment. Wij behoren nu ook tot de Keim verf verkooppunten. Je hoeft geen Keim verf bij de bouwmarkt meer te kopen, want het kan nu gewoon via onze webwinkel. Deze minerale verf behoort tot de meest milieuvriendelijke verven van nu. In deze tijd maakt dat Keim verf tot een interessante optie voor vele van onze klanten. Naast Keim muurverf kun je bij ons ook terecht voor het voorstrijkmiddel van dit merk. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere kleuren.

Wat is Keim verf?

Keim verf is niet een soort verf, maar het refereert naar het merk van deze verf: Keim. Dit merk valt op doordat het mineraalverven produceert. Dit zijn verven die gebaseerd zijn op minerale grondstoffen. Hierdoor staat Keim verf ook wel bekend als silicaatverf. Deze verf kan toegepast worden op meerdere minerale ondergronden. Goede voorbeelden hiervan zijn pleisterwerk, natuursteen of beton. Naast de uitstekende hechting valt de gemakkelijkere verwerking op. Het is één van de meest milieuvriendelijke verfmerken van dit moment.

Keim verf in vele kleuren

Eén van de voordelen van Keim producten kopen via onze webshop is het feit dat je de keuze hebt uit meerdere kleuren. Je bepaalt zelf in welke kleur de Keim verf door ons voor je gemengd wordt met behulp van de Keim kleurenwaaier. Hierin zie je precies wat er voor ieder product mogelijk is qua kleuren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de verf gemengd wordt in de kleur die jij voor ogen hebt. Hierbij maken we gebruik van kleurpasta’s van een hoge kwaliteit, zodat de kleur van de verf nog beter tot zijn recht komt op de ondergrond. Natuurlijk is Keim verf in het wit ook gewoon een optie.

Keim muurverf uit ons assortiment

Eén van de voornaamste producten uit het assortiment van dit merk is hun Keim muurverf voor buiten. Je hebt twee series: Royalan en Soldalan. Een groot voordeel van dit product is de uitmuntende buitenduurzaamheid. Deze muurverf is bestand tegen alle elementen van buitenaf, van harde regen tot aan de UV stralen van de zon. Dit zorgt ervoor dat jouw muren buiten tegen de extreemste weersomstandigheden beschermd worden. Daarnaast is deze muurverf waterafstotend en waterdampdoorlatend. Voor een goed resultaat heb je een passend voorstrijkmiddel nodig. Ook in dat geval kun je bij Keim terecht. Bij ons heb je de keuze uit Keim Royalan voorstrijk en Keim Soldalan voorstrijk. Logischerwijs pas je de voorstrijk toe die het beste past bij de muurverf van jouw keuze.

Keim verf kopen bij Verfwinkel.nl

Wij zijn één van de voornaamste online Keim verf verkooppunten van dit moment. Deze minerale verf heeft het in zich om één van de grotere spelers binnen deze markt te worden. Zoals je van ons gewend bent, koop je ook dit merk bij ons voor scherpe prijzen. Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50% in vergelijking met andere online verfwinkels. Daar wil jij natuurlijk ook van profiteren. Neem daarom gerust een kijkje binnen ons assortiment en koop de Keim verf die jij op het oog hebt.