Histor

Histor

-30%

€ 25,95

€ 18,17

-30%

€ 19,24

€ 13,47

-30%

€ 16,12

€ 11,95

-30%

€ 16,12

€ 11,95

Histor verf

Het Nederlandse merk Histor dateert uit 1949 en maakt sinds 2007 deel uit van PPG Industries. Histor is daarmee één van de grootste en meest innovatieve ontwikkelaars en leveranciers van verven en coatings. In onze onderzoekslaboratoria maken we hoogtechnologische muurverven en lakken met passie en vakmanschap. Histor staat al sinds haar oprichting voor vooruitgang. Daarom doen wij er alles aan om continu nieuwe producten en inventieve oplossingen te ontwikkelen die voor onze gebruikers niet alleen het resultaat, maar ook de weg ernaar toe zo veel aangenamer maken.

Histor verf kopen

Histor verf koopt u eenvoudig in onze webshop. Histor verf is leverbaar in verschillende soorten:


Al deze producten zijn verkrijgbaar in lakken en muurverven binnen en voor buiten. In onze online verfwinkel bestelt u online verf en schildersgereedschap van kwaliteitsmerken.

Histor verf aanbieding

Verf van Histor en andere topmerken zijn bij ons tot 40% goedkoper. Dat betekent dat u elke dag kunt genieten van Histor verf aanbiedingen met grote kortingen. Via onze unieke eigen bezorgservice leveren wij onze producten dagelijks van maandag tot en met zaterdag.

Bestel uw Histor verf online bij verfwinkel.nl. de grootste online verfwinkel van Nederland