• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Painting the Past

Painting the Past

€ 69,01

€ 69,00

€ 38,01

€ 38,00

€ 15,96

€ 15,95

€ 52,01

€ 52,00

€ 38,01

€ 38,00

€ 53,01

€ 53,00

€ 38,01

€ 38,00

€ 8,51

€ 8,50

€ 19,51

€ 19,50

€ 73,01

€ 73,00

€ 8,96

€ 8,95

€ 19,96

€ 19,95

€ 38,01

€ 38,00

Painting the Past

Wat is Painting The Past verf?

Painting the Past is een verflijn met ruim 100 kleuren van een echte Nederlandse kwaliteit. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger met een kwaliteit en de gebruikerseisen van nu.

Muurverf meer dan een kleur alleen

Vroeger vonden de mensen kwaliteit erg belangrijk. Een product moest zolang mogelijk meegaan. Dat was kostenbesparend. Tegenwoordig gaan mensen ook steeds meer zo denken over de basis van hun interieur. Painting the Past verf heeft prachtige basiskleuren voor je interieur waar je jarenlang plezier aan hebt. Wanneer je gebruik maakt van een prachtige natuurlijke kleur op je muur, kun je door middel van accessoires een andere look aan je interieur geven. Door voor de kwaliteit en de prachtige rustige kleuren van Painting the Past verf te gaan bespaar je een hoop klustijd en geld.

Muurverf is meer dan een kleur alleen, het is ook een bescherming voor je muur. Daarom vinden wij kwaliteit  belangrijk. De muurverf is  milieuvriendelijk, goed afneembaar en geurloos. Wanneer je aan het klussen bent heb je vast weinig tijd om naar de winkel te gaan. Je bent druk. Daar hebben wij alle begrip voor en daarom bieden wij online in onze webshop de Painting the Past krijtverf en diverse andere producten aan. Je kunt online in onze shop de krijtverf kopen en gebruik maken van dezelfde dag levering of avondlevering. In onze shop hebben we een ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Koop in onze webshop en bespaar tijd.

Verweerd effect met Painting the Past wax

Wanneer je die prachtige kleur dan eindelijk hebt toegebracht wil je ook dat het goed blijft toch? Hiervoor hebben wij de Painting the Past Wax. Deze kan worden aangebracht ter bescherming van je meubels of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Ook kan het worden toegepast op onbehandeld hout of over de "matte" krijtverf. De Paste Wax wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt en is leverbaar in 9 verschillende kleuren. In onze webshop kan je heel eenvoudig aangeven welke kleur je wilt. Zo hoef je niet tijden te zoeken in een drukke winkel.

Kleuren de sfeermakers in je huis

Kleur is zo belangrijk en bepalend voor de sfeer in je huis. Het kan rust brengen of net even dat stukje speelsheid waar je naar op zoek bent. Vind je het moeilijk om de juiste kleur te kiezen? Zie je door alle mooie kleuren de juiste kleur niet meer? Wij geven je verftechnisch advies. We vinden het belangrijk dat je de juiste kleur kiest. Het is de basis van je interieur en enorm sfeerbepalend. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland en onze verf is van 100% originele kleurpasta's. Samen vinden we de oplossing voor jouw verfklus.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top