Staalmeester Kwast Serie 2010 Acryl

-20%

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Staalmeester Kwast Serie 2010 Acryl productinformatie

  • Kwaliteitsproduct

Staalmeester Kwast Serie 2010 Acryl omschrijving

Deze universele patentpuntkwast van Staalmeester is is voorzien van een polyestermix wat zorgt voor een streeploos resultaat en is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. De kwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen.

Extra informatie over Staalmeester Patentpuntkwast serie 2010
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Staalmeester Patentpuntkwast serie 2010 bestellen bij Verfwinkel.nl
Staalmeester Patentpuntkwast serie 2010 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl
Merk Staalmeester

Staalmeester Kwast Serie 2010 Acryl specificaties

Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. De kwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De karakteristiek gekleurde polyestermix geeft u een streeploos eindresultaat! Kwaliteit STAALMEESTER Patentpunt Kwast 2010

Staalmeester® is een moderne kwast met een echte Hollandsche historie die teruggaat tot 1948.
De varkensharen kwast met de beste kwaliteit Chinees Chungking heeft zich ontwikkeld tot een fraaie serie ambachtelijk vervaardigde producten die klaar zijn voor de nieuwste
generatie 'VOC arme' lakken en beitsen.

De aanpassingen aan de nieuwe Europese normen van deze '2010 verven' gaat samen met andere product eigenschappen. Deze verven met beduidend minder of zelfs geen Vluchtige Organische Componenten (VOC) laten zich gemiddeld voller opzetten dan de traditionele verven. Een juiste laagdikte is van belang om drogingsvertraging en zakkers te voorkomen. Gemiddeld hebben deze verven ook een afwijkend, sneller drogingsproces dan voorheen. Homogeniteit en strijkbaarheid worden voor een belangrijk deel bepaald door deze VOC's.
Staalmeester® heeft zijn serie VOC 2010 proof!
De traditionele varkenshaar-uitvoering (serie 6121) heeft de juiste, aangepaste eigenschappen, haarlengte, stevigheid, veerkracht en de perfecte bles voor uniek vakwerk! Samen met de verlijmde woeling, een steel van massief beukenhout voor de perfecte grip en de verkoperde bussen brengt het u de kwaliteit en rust om uw ambacht te beleven!

Onze jongste telg is werkelijk uniek te noemen. Niet voor niets noemen we hem serie 2010! Een synthetische kwast die z'n gelijke niet kent! Neemt u gerust de proef op de som en ontvang uw test-exemplaar voor een superieure verwerking van de nieuwe generatie oplosmiddelarme & watergedragen verven.
Prachtig besleten, u kunt direct besnijden met dit stukje meesterschap, de serie 2010. Gelijk aan aan hun voorvader de Staalmeester® die als lid van het college Staalmeesters 'verfwerk' controleerde, heeft de moderne schilder z'n ambachtelijk gereedschap in een 'modern jasje' beschikbaar voor vele uren onbezorgd schilderwerk.

Het Staalmeester® assortiment brengt u handvervaardigde kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit, gebruikswaarde die samen met een uitgebalanceerde prijs 'uw traditie' voor de toekomst waarborgt!