• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Clearsil Glashelder - 310 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Clearsil Glashelder - 310 ml productinformatie

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Kleurloos
  • Siliconenkit
  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Zeer goede mechanische eigenschappen.

Den Braven Zwaluw Clearsil Glashelder - 310 ml omschrijving

Den Braven Zwaluw Clearsil is een kristalheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Zwaluw Clearsil is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties. 

LET OP: Den Braven Zwaluw Clearsil is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Den Braven Zwaluw Clearsil is ook niet geschikt voor beton, natuursteen, lood, koper, verzinkt staal en voor aquaria en terraria. Bij toepassing van Zwaluw Clearsil dient men rekening te houden met een krimp van 30%. Hierdoor zal spanning op de ondergrond ontstaan. 


Den Braven Zwaluw Clearsil is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd worden verontreinigd met siliconen.

Extra informatie over Zwaluw Clearsil Glashelder 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Clearsil Glashelder bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Clearsil Glashelder bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of één van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Siliconen
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad

Den Braven Zwaluw Clearsil Glashelder - 310 ml bestand(en) downloaden

Top