Trap renoveren in 2024? Bekijk hier de trends

De hal vormt de entree van je woning. Het is een belangrijke plek in je huis. Voor jou is het een fijne ruimte waar je dagelijks in thuiskomt. Voor je gasten geeft het een eerste indruk van jouw thuis. Het schilderen van de trap en leuning zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het kan een groot verschil maken!

Trendkleur
De Sigma trendkleur van het jaar is: S-7010-R70B. Een uitgebalanceerde mix van zwart en indigo. Twee klassieke tinten die staan voor stilte en bewegingsvrijheid. Dit geeft je bij binnenkomst direct een gevoel van ontlading. De kleur is in hoogglans uiterst geschikt voor de trap.

 

Opbergruimte
Opgeruimd staat netjes. Zeker bij een kleine ruimte is wat extra opbergruimte altijd handig. Zo verberg je de lades in de treden of aan de zijkant van de trap. Richt de vakken in met persoonlijke spullen en je voelt je meteen helemaal thuis.

Slijtvast
Je trap heeft veel te verduren, kies daarom altijd voor een slijtvaste verf van hoge kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de watergedragen lakken uit de Sigma S2U Nova lijn zoals; Sigma S2U Nova Primer en Sigma S2U Nova Satin. Zo kun je langer van een krasvrije trap genieten. Wil je meer veiligheid, kies dan een traplak waar anti-slip in is verwerkt, zoals S2U Nova Traplak Soft Satin.

 

 1. Universol Ammoniakvervanger
  Universol Ammoniakvervanger
  3.6 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma S2U Nova Primer
  Sigma S2U Nova Primer
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  270 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma S2U Nova Gloss
  Sigma S2U Nova Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  90 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  116 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: