• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Universol Ammoniakvervanger

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Universol Ammoniakvervanger productinformatie

  • Biologisch afbreekbaar
  • Niet nawassen
  • Niet schuimend
  • Prettige verwerking
  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Zeer praktisch schildershulpmiddel

Universol Ammoniakvervanger omschrijving

Universol is de vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter. Door zijn samenstelling van amphotere oppervlakte actieve stoffen is het bijzonder veilig voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol reeds meer dan 21 jaar ingezet als verfreiniger. Daarnaast vindt Universol zijn toepassingen als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens enz.

Universol kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Universol is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Universol is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings.

Extra informatie over Universol
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Universol bestellen bij Verfwinkel.nl
Universol bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Universol of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Reinigingsproduct
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Universol
Levertijd Op voorraad

Universol Ammoniakvervanger bestand(en) downloaden

Top