• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco Oranje Menie

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco Oranje Menie productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Beschermt het hout
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed dekkend
  • Hoog afdichtend vermogen

Tenco Oranje Menie omschrijving

Tenco Oranje Menie is de vervanger voor het product wat voorheen bekend stond als loodmenie. Tenco Oranje Menie wordt gebruikt om houten balken en kozijnen die met metselwerk en beton in aanraking komen te beschermen tegen houtrot. De Oranje Menie is tevens te gebruiken als beschermende grondlaag van metalen en houten objecten zoals: hekwerken, radiatoren, constructies en omkanten van kozijnen. Op niet dag ziend hout is de Tenco Oranje Menie een afsluitende laag tegen vocht, net zoals men daar voorheen met loodmenie schilderde.
Deze menie onderscheidt zich van andere (loodvrije) meniën op de markt doordat Tenco Oranje Menie als enige zinkfosfaat als bestandsdeel heeft. Hierdoor heeft deze menie een zeer goede hechting, geeft het een roestwerende bescherming en biedt het een afsluitende laag die ook nog eens waterafstotend is. Doordat Tenco Oranje Menie een goede dekkracht heeft en prettig te verwerken is, is deze menie absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een "traditionele" menie. 


Tenco Oranje Menie:
- Aanbrengen met: kwast of roller
- Stofdroog: na ca. 6 uur
- Overschilderbaar: na. ca 24 uur met alkyd-verf
- Verbruik: ca 8-13 m2 per liter


Extra informatie over Tenco Oranje Menie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco Oranje Menie bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco Oranje Menie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Menie
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 8-13m2/liter
Merk Tenco
Levertijd Op voorraad

Tenco Oranje Menie bestand(en) downloaden

Top