• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco TencoFerro Wit

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco TencoFerro Wit productinformatie

  • Kan direct op blank metaal of handontroest staal
  • Kras- en stootvast
  • Roestwerend
  • Terpentine basis
  • Uitstekende hechting

Tenco TencoFerro Wit omschrijving

Tenco TencoFerro Wit is een roestwerende, halfglanzende metaallak. Tenco TencoFerro Wit is geschikt om metalen objecten optimaal te beschermen tegen roest. Denk hierbij aan het schilderen van hekken, tuinstoelen, deuren, kozijnen, speelwerktuigen, caravans, aanhangwagens, landbouwwerktuigen en ijzer- en staalconstructies.Tenco TencoFerro Wit is een grondlak en aflak in één. Tenco Tencoferro Wit bevat namelijk menie-eigenschappen, hierdoor is voorbehandeling met menie of andere grondlaag overbodig. Naast een roestwerende werking is TencoFerro Wit stoot-, slag- en krasvast en goed bestand tegen mechanische beschadigigen. Door de goede dekkracht en vloeiing is TencoFerro goed en prettig te verwerken met een mooi eindresultaat.


Tenco TencoFerro Wit:
- Aanbrengen: Onverdund met kwast of roller
- Stofdroog: na ca. 6 uur
- Overschilderbaar: na ca. 24 uur
- Verbruik: ca. 10-13 m2 per liter

Tip van de schilder: We adviseren om nieuw metaal goed te ontvetten en tenminste 2 lagen TencoFerro aan te brengen. Voor onderhoud van je schilderwerk kan in de regel volstaan worden met 1 nieuwe verflaag TencoFerro Metaallak.

Extra informatie over Tenco TencoFerro Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco TencoFerro Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco TencoFerro Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over metaallak of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of vraag het onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Metaalverf
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 10-13 m2/l
Merk Tenco
Levertijd Levertijd: 2-4 Werkdagen

Tenco TencoFerro Wit bestand(en) downloaden

Top