• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco TencoFerro Zwart

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco TencoFerro Zwart productinformatie

  • Kras- en stootvast
  • Roestwerend
  • Terpentine basis
  • Voorkomt roest
  • Zeer goede dekking

Tenco TencoFerro Zwart omschrijving

Tenco TencoFerro Zwart is een roestwerende, halfglanzende metaallak. Tenco TencoFerro Zwart is geschikt om metalen objecten optimaal te beschermen tegen roest. Denk hierbij aan het schilderen van hekken, tuinstoelen, deuren, kozijnen, speelwerktuigen, caravans, aanhangwagens, landbouwwerktuigen en ijzer- en staalconstructies.Tenco TencoFerro Zwart is een grondlak en aflak in één. Tenco Tencoferro Zwart bevat namelijk menie-eigenschappen, hierdoor is voorbehandeling met menie of andere grondlaag overbodig. Naast een roestwerende werking is TencoFerro Zwart stoot-, slag- en krasvast en goed bestand tegen mechanische beschadigigen. Door de goede dekkracht en vloeiing is TencoFerro goed en prettig te verwerken met een mooi eindresultaat.


Tenco TencoFerro Zwart:
- Aanbrengen: Onverdund met kwast of roller
- Stofdroog: na ca. 6 uur
- Overschilderbaar: na ca. 24 uur
- Verbruik: ca. 10-13 m2 per liter

Tip van de schilder: We adviseren om nieuw metaal goed te ontvetten en tenminste 2 lagen TencoFerro aan te brengen. Voor onderhoud van je schilderwerk kan in de regel volstaan worden met 1 nieuwe verflaag TencoFerro Metaallak.

Extra informatie over Tenco TencoFerro Zwart
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco TencoFerro Zwart bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco TencoFerro Zwart bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over metaallak of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of vraag het onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Metaalverf
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 10-13 m2/liter
Merk Tenco
Levertijd Op voorraad

Tenco TencoFerro Zwart bestand(en) downloaden

Top