• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco TencoFerro Antracietgrijs

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco TencoFerro Antracietgrijs productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Roestwerend
  • Terpentine basis
  • Uitstekende hechting
  • Voorkomt roest

Tenco TencoFerro Antracietgrijs omschrijving

Tenco TencoFerro Antraciet Grijs is een roestwerende, halfglanzende metaallak. Tenco TencoFerro Antraciet Grijs is geschikt om metalen objecten optimaal te beschermen tegen roest. Denk hierbij aan het schilderen van hekken, tuinstoelen, deuren, kozijnen, speelwerktuigen, caravans, aanhangwagens, landbouwwerktuigen en ijzer- en staalconstructies.Tenco TencoFerro Antraciet Grijs is een grondlak en aflak in één. Tenco Tencoferro Antraciet Grijs bevat namelijk menie-eigenschappen, hierdoor is voorbehandeling met menie of andere grondlaag overbodig. Naast een roestwerende werking is TencoFerro Antraciet Grijs stoot-, slag- en krasvast en goed bestand tegen mechanische beschadigigen. Door de goede dekkracht en vloeiing is TencoFerro goed en prettig te verwerken met een mooi eindresultaat.


Tenco TencoFerro Antraciet Grijs:
- Aanbrengen: Onverdund met kwast of roller
- Stofdroog: na ca. 6 uur
- Overschilderbaar: na ca. 24 uur
- Verbruik: ca. 10-13 m2 per liter

Tip van de schilder: We adviseren om nieuw metaal goed te ontvetten en tenminste 2 lagen TencoFerro aan te brengen. Voor onderhoud van je schilderwerk kan in de regel volstaan worden met 1 nieuwe verflaag TencoFerro Metaallak.

Extra informatie over Tenco TencoFerro Antraciet Grijs
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco TencoFerro Antraciet Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco TencoFerro Antraciet Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over metaallak of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of vraag het onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Metaalverf
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 10-13 m2/l
Merk Tenco
Levertijd Op voorraad

Tenco TencoFerro Antracietgrijs bestand(en) downloaden

Top