Dimago New Traditionals Krijtverf

-20%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Dimago New Traditionals Krijtverf productinformatie

  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Dimago New Traditionals Krijtverf omschrijving

Dimago New Traditionals Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om hout of muren te voorzien van een prachtige krijtmatte kleurlaag. Met New Traditionals krijtverf geeft u muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen of vloerplanken een prachtige uitstraling. Door de verf van enkele lagen acrylvernis of lak te voorzien is deze tevens geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn. Dimago New Traditionals Krijtverf is in alle kleuren te mengen. De kleur van matte krijtverf wordt helderder als deze met een acrylvernis wordt afgewerkt. Door de fluweelmatte uitstraling kan New Traditionals krijtverf als eindresultaat een andere kleurindruk geven t.o.v. de kleurenwaaier. Veel extra toepassingen in combinatie met Patina en Craquelé.

LET OP!
Alleen leverbaar in donkere tinten!!


Extra informatie over Dimago New Traditionals Krijtverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Dimago New Traditionals Krijtverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Dimago New Traditionals Krijtverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Glansgraad Extra Mat
Product Soort Krijt / Kalkverf
Toepassing Binnen
Merk D'imago

Dimago New Traditionals Krijtverf specificaties

Dimago New Traditionals Krijtverf