• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf productinformatie

  • Authentieke kleuren
  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Krijtverf
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen en buiten

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf omschrijving

                    


Painting the Past Matt Emulsion Muurverf is een hoogwaardige krijtverf met een zeer matte uitstraling. Painting the Past Matt Emulsion Krijtverf is uiterst geschikt voor muren en plafonds. Deze matte krijtverf is gebaseerd op krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daarom is Painting the Past Matt Emulsion krijtverf goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. 


De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor de authentieke en poedermatte uitstraling die alleen krijtverf kan hebben.


De kleuren van Painting the Past worden uitgebracht op handgeschilderde, kleurechte, kleurkaarten  die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Hierdoor zijn er diverse Painting the Past kleurkaarten. Alle deze kleuren zijn leverbaar in Painting the Past Matt Emulsion krijtverf.
Gebruik voor het mooiste effect een grote platte kwast of muurverfroller. Let bij het gebruik van een roller erop dat deze geschikt is voor uw ondergrond.
Door Painting the Past Matt Emulsion aan te brengen met een (blok)kwast krijgt u een authentiek, licht streperig eindresultaat. Voor een mooi, egaal, dekkend, resultaat adviseren wij de verf aan te brengen in min. 2 lagen.


TIP: Controleer voor het gebruik de kleur en het batchnummer, deze bevindt zich aan de onderzijde van het blik. Gebruik in dezelfde ruimte alleen blikken van dezelfde batch of meng verschillende batches met elkaar om kleurnuances te voorkomen.


Painting the Past Matt Emulsion met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een Painting the Past Kleurenkaart of de kleur uit te proberen met een samplepotje


Extra informatie over Painting the Past Matt Emulsion
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Painting the Past Matt Emulsion bestellen bij Verfwinkel.nl
Painting the Past Matt Emulsion bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Painting the Past of één van onze andere producten? Stel je vraag dan aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Krijtverf & kalkverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 25-30m2/verpakking
Merk Painting the Past
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf bestand(en) downloaden

Top