• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - Diverse Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - Diverse Kleuren productinformatie

  • Authentieke kleuren
  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Krijtverf
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen en buiten

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - Diverse Kleuren bestand(en) downloaden

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - Diverse Kleuren omschrijving

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf is een krijtverf met een zeer matte uitstraling en is zeer geschikt voor binnenmuren en plafonds. De krijtachtige matte afwerking geeft een ongeëvenaarde diepte van de kleur. Deze watergedragen verf is afneembaar, milieuvriendelijk en geur arm.

Verkrijgbaar in 35 authentieke kleuren, 12 New Neutrals, 12 softe 'Soft Loft', 12 trendy 'Shabby Chic' en in 18 frisse kinderkleuren en zowel aan te brengen met roller als met kwast. Gebruik bij net gestucte muren en plafond eerst een voorstrijkmiddel voor een optimaal resultaat.

LET OP: De verf kan ook buiten gebruikt worden, maar donkere kleuren zullen sneller vervagen.

Extra informatie over Painting the Past Matt Emulsion Muurverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Painting the Past Matt Emulsion Muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Krijtverf & kalkverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Painting the Past
Levertijd 2-4 Werkdagen

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf - Diverse Kleuren specificaties

Painting the Past Matt Emulsion Muurverf Verkrijgbaar in 35 authentieke kleuren, 12 New Neutrals, 12 softe „Soft Loft“, 12 trendy „Shabby Chic“ en in 18 frisse kinderkleuren.

Verpakking: 2.5 liter

Alle Painting the past verven voldoen aan de laatste milieuvoorschriften ten aanzien van het gehalte vluchtige gassen ( VOS- Vluchtige Organische Stoffen ) in de verf en zijn eco vriendelijk.


Een hoogwaardige matte emulsie ontworpen voor gebruik op muren en plafonds door het gehele huis , ook geschikt voor ruimtes zoals keukens en badkamers Beschikbaarheid in proefpotjes van 60ml en in blikken van 2,5l in alle kleuren van Painting the past.


Voorbereiding:
- Zorg dat alle oppervlaken in goede staat, schoon , droog en vrij van vet en ander vuil zijn ( stof, vet, olie, wax of losse verflagen ) nieuw stucwerk en cement dienen droog te zijn voor men gaat schilderen on geverfde poreuze ondergronden de eerste laag verf verdunnen met 10% schoon water.
- Schilder niet bij temperaturen lager dan 10 graden of bij hitte boven de 30 graden Celsius.
- Controleer voor het gebruik de kleur in de pot omdat wij niet aansprakelijk zijn voor de kosten als gevolg van het aanbrengen van een incorrecte kleur
- Voor het aanbrengen van de kleur eerst het batchnummer controleren aan de bodemzijde van de pot ( als het om meerdere potten van de zelfde kleur gaat , zijn de batchnummers niet gelijk meng de blikken verf voor gebruik)
- Je kunt de verf verwerken met een roller of kwast. Houd er bij een roller rekening mee dat er rollers zijn voor gladde en grove ondergronden, voor een mooi resultaat dient men de verf op te brengen in 2 lagen. 

Verbruik: 11-13m2 per liter.
Droogtijd: na 1 uur stofdroog. Na 4 uur overschilderbaar.
Houdbaarheid bij 5 a 25 graden: Ca 2/3 jaar . 
Bescherm tegen vorst.
Reinigen warm water en zeep
Advies: bewaar restanten in een glazen pot. 
Samenstelling: Een hoogwaardige matte vinyl emulsie. 

Painting the past producten zijn gebaseerd op water en moet worden bescherm tegen vorst en extreme temperaturen.
Binnen 6 maanden na aankoop gebruiken. Na deze datum aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de verminderde kwaliteit van de inhoud of verpakking

Afvalverwerking: painting the past verf zijn verven op waterbasis. Toch mogen restanten niet worden weg- gespoeld door de afvoer . 
Afval moet worden afgevoerd in overeenstemming volgens de milieubeschermingwet van 1990 en de daartoe behorende voorschriften . 
Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke milieudienst gezondheid & zorg bij het aanbrengen en drogen van de verf voor goede ventilatie. 

Veiligheid
Vermijd contact met huid en ogen. 
In het geval van contact met ogen, onmiddellijk overvloedig spoelen met stromend schoon water en medische hulp inroepen .
In geval van contact met de huid, deze onmiddellijk wassen met zeep en water.
Buiten bereik van kinderen houden. 


Milieu VOS gehalte g/l: 0,4 g/l
classificatie minimaal 2010 maximaal toegestane aantal gram per liter 30g/l
Categorie a spuiten er worden goede resultaten bereikt met de instelling van 15 tot 18 duizendste een 50 gradenhoek spuitkop en een druk tussen 2000-2500 psi.

De informatie op deze technische informatiebladen en het technische advies mondeling, schriftelijk of door testen word gegeven dienen louter als richtlijn en worden te goeder trouw maar zonder garantie gegeven, omdat wij geen controle hebben over de vaardigheid in het aanbrengen en de plaatselijke omstandigheden .

Neem voor meer informatie contact op met Painting the past. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor de prestaties van de producten voortkomend uit dergelijk gebruik die hoger is dan de waarde van de door ons geleverde goederen. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.


Top