• Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Vóór 23.59 uur besteld, morgenavond in huis
  • Gratis verzendig vanaf €50 euro (binnen Nederland)

Painting the Past Matt Emulsion - Krijtverf

Vanaf Normale prijs
Maak je keuze
Adviesprijs
Kortingsprijs
Open colourselector
Levertijd: 2-4 Werkdagen

Painting the Past Matt Emulsion - Krijtverf productinformatie

  • Gebruiksklaar product
  • Geen primer nodig
  • Goed dekkend
  • Prettig te verwerken
  • Reukarm

Painting the Past Matt Emuion Muurverf is een hoogwaardige krijtverf met een zeer matte uitstraling. Painting the Past Matt Emulsion Krijtverf is uiterst geschikt voor muren en plafonds. Deze matte krijtverf is gebaseerd op krijtverven van vroeger maar voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Daarom is Painting the Past Matt Emulsion krijtverf goed dekkend, reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en goed reinigbaar. 

De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor de authentieke en poedermatte uitstraling die alleen krijtverf kan hebben.

De kleuren van Painting the Past worden uitgebracht op handgeschilderde, kleurechte, kleurkaarten  die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Hierdoor zijn er diverse Painting the Past kleurkaarten. Alle deze kleuren zijn leverbaar in Painting the Past Matt Emulsion krijtverf.
Gebruik voor het mooiste effect een grote platte kwast of muurverfroller. Let bij het gebruik van een roller erop dat deze geschikt is voor uw ondergrond.
Door Painting the Past Matt Emulsion aan te brengen met een (blok)kwast krijgt u een authentiek, licht streperig eindresultaat. Voor een mooi, egaal, dekkend, resultaat adviseren wij de verf aan te brengen in min. 2 lagen.

TIP: Controleer voor het gebruik de kleur en het batchnummer, deze bevindt zich aan de onderzijde van het blik. Gebruik in dezelfde ruimte alleen blikken van dezelfde batch of meng verschillende batches met elkaar om kleurnuances te voorkomen.


Painting the Past Matt Emulsion met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een Painting the Past Kleurenkaart of de kleur uit te proberen met een samplepotje


Extra informatie over Painting the Past Matt Emulsion
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Painting the Past Matt Emulsion bestellen bij Verfwinkel.nl
Painting the Past Matt Emulsion bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Painting the Past of één van onze andere producten? Stel je vraag dan aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Meer informatie
Merk Painting the Past
Levertijd Levertijd: 2-4 Werkdagen
Kwaliteit Professioneel
Verpakt per Stuk
Volume 2,5 Liter
Aanbrengen Kwast, Roller, Verfspuit
Ondergrond Gipsplaten, Metselwerk, Steen, Stuc- en pleisterwerk
Reinigbaarheid Licht reinigbaar
Roestwerend Nee
Ruimte Hal, Kantoor, Keuken, Kinderkamer, Slaapkamer, Thuiswerkplek, Woonkamer
Toepassing Plafond
Verbruik per liter 12 Vierkante meter
4 Seizoenen Nee
Metallic Nee
Kras en slijtvast Nee
Basis Watergedragen
Binnen of buiten Binnen
Componenten 1-componenten
Dekkend of transparant Dekkend
Geschikt voor verfspuit Ja
Glansgraad Krijtmat
Isolerend Nee
Vochtregulerend Nee
Kleefvrij 2 Uur
Overschilderbaar 4 Uur
Stofdroog 1 Uur
Volledig uitgehard 1 Week

Anderen kochten ook