• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Flexa Pure Muurverf Krijtverf - Acryl

Meer afbeeldingen

Standaard wit Standaard wit
9001 RAL
9002 RAL
9010 RAL
9016 RAL
5004 RAL
6009 RAL
7016 RAL
7021 RAL
7024 RAL
9005 RAL
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Flexa Pure Muurverf Krijtverf - Acryl productinformatie

  • Goed dekkend
  • Kalkmat uiterlijk
  • Prettige verwerking
  • Schrobbaar
  • Snelle levering
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Flexa Pure Muurverf Krijtverf - Acryl omschrijving

Flexa Pure Muurverf Kalkmat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare krijtverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Binnen toe te passen op muren en plafonds Voor oppervlakten die nog nooit behandeld zijn alsmede nieuw stuckwerk eerst met muurvoorstrijk voorbehandelen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style.


LET OP: De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

LET OP: Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.


Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Kalkmat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf Kalkmat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Kalkmat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Kalkmat
Toepassing Voor binnen
Rendement Ca. 8 m² per liter
Merk Flexa
Levertijd Op voorraad

Flexa Pure Muurverf Krijtverf - Acryl bestand(en) downloaden

Top