Sigma S2U Nova ..... keihard de beste!


Iedereen die gaat schilderen wil een professioneel en strak eindresultaat bereiken. Sigma S2U Nova is namelijk de beste lak voor binnen voor iedere klus. Of het nu een deur, trap of kast is. Voor iedere klus is Sigma S2U Nova geschikt. 

Waarom ?
Omdat Sigma S2U Nova krasvast en slijtvast is. Maar nog belangrijker S2U Nova is niet vergelend en huidvet resistent. Dat zorgt ervoor dat deze lak uiterst geschikt is voor de deuren .... eerlijk = eerlijk...gebruik je  de deurklink altijd?? 

Je ziet het regelmatig rondom deurklinken: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Huidvet-inwerking is daar meestal de oorzaak van. Elke keer als een deur wordt vastgepakt blijft een beetje huidvet op de verffilm achter. Dit kleine beetje werkt in op de laklaag en wordt hierin opgenomen. Na langdurige belasting verweekt de laklaag en deze wordt zacht en plakkerig. De lak is dan gevoelig voor vuilaanhechting en wordt gemakkelijk beschadigd. Met Sigma S2U Nova komt dit probleem niet meer voor. 

Omdat Sigma S2U Nova Traplak naast sneldrogend ook anti-slip is, is deze verf ideaal om je trap te voorzien van een nieuwe laag verf. 

Sigma S2U Nova is ook zeer geschikt voor het schilderen in de kinderkamer. Deze watergedragen lak is veilig te gebruiken voor babybedjes, commode, kinderstoel en natuurlijk ook de kast op de (kinder)kamer. Doordat de S2U Nova krasvast en slijtvast is.... kan hij tegen een stootje....altijd handig ;-)

Sigma S2U Nova Satin en S2U Nova Matt hebben namelijk het Kindveilig certificaat EN 71-3.
Daarmee voldoen deze producten aan de Europese speelgoedrichtlijnen EN 71-3. De lak is uiterst geschikt voor kindermeubilair en kinderspeelgoed. Perfect voor de deuren, kozijnen, ledikantjes en kasten in kinderdagverblijven, kleuterscholen of kinderziekenhuizen. 

Speciaal voor de spuiter is er S2U Nova Spray Satin en S2U Nova Spray Primer. Deze verf is volledig ontwikkeld om te verspuiten. Met een uitstekende dekking en kantendekking, een prachtige vloei en snel droog... wat wil je nog meer?

Sigma S2U Nova is uit voorraad leverbaar in diverse glansgraden en in vrijwel alle kleuren bij verfwinkel.nl. 
Bekijk hier de mogelijkheden.