• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Flexa Strak in de lak

Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans
  Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans
  Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans
  3.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Grijs
  Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Grijs
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 6. Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Wit
  Flexa Strak in de Lak Grondverf 750ml - Wit
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Flexa Strak in de Lak

Wat is Flexa Strak in de Lak?

Flexa Strak in de Lak is een productlijn van het merk Flexa die bestaat uit een aantal zijde,- en hoogglans lakken en de daarbij behorende grondverf, waarmee je een egale dekking kunt creëren die tevens krasvast is. Strak in de Lak is zowel op water,- als terpentinebasis te verkrijgen, en is afhankelijk daarvan voor binnen,- of buitengebruik geschikt.

Strak in de Lak op waterbasis binnenshuis

Ben je op zoek naar een witte lak voor binnen? Dan is Flexa Strak in de Lak wit op waterbasis de perfecte keuze voor jou. De lak kan gebruikt worden op vele verschillende oppervlakken, waaronder hout en kunststof (mits juist voorbehandeld). Deze kan ook gebruikt worden om over al bestaande verflagen heen te schilderen. Het is een watergedragen lak en daarom zal deze op donkere plekken in huis (in tegenstelling tot lak op terpentinebasis) niet vergelen. Een ander voordeel is de droogtijd. Flexa Strak in de Lak droogtijd bedraagt slechts 1 uur voor stofdroogheid, en is na 6 uur al overschilderbaar.

Flexa Strak in de Lak op waterbasis is in legio kleurtinten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld Flexa Strak in de Lak RAL 9010, deze is online verkrijgbaar in de webshop van Verfwinkel.nl en wordt de volgende werkdag al geleverd wanneer je voor 16.00 uur besteld. Flexa Strak in de Lak kan in verschillende afwerkingen worden gekocht. 'Zijdeglans' geeft een licht glanzend oppervlak met veel diepte. Wil je een nog glansrijker resultaat? Kies dan voor de afwerking 'hoogglans' en creëer fonkelende oppervlakken in je eigen huis! Flexa Strak in de Lak wit hoog,- en zijdeglans worden net als de andere mogelijke kleuren in blikken van 0,5 en 1 liter verkocht. Met de online beschikbare kleurenwaaier kun je gemakkelijk de code van jouw gewenste kleur vinden. Doordat Verfwinkel.nl alleen werkt met kleurenpasta’s van Nederlandse hoogwaardige kwaliteit werkt, zijn we in staat om Flexa Strak in de Lak in alle gewenste kleuren te mengen.  

De kleur ral 9010 Flexa Strak in de Lak geeft een hoogwaardige gebroken witte afwerking en is uitermate geschikt voor het lakken van houten oppervlakten zoals deuren en vensterbanken. Ral 9010 is een zuivere en lichte witte kleur die net iets warmer oogt dan spierwit. Deze wittint is veruit de populairste lak voor binnenshuis gebruik. Ben je op zoek naar een neutrale kleur om jouw interieur mee af te werken, dan is Flexa Strak in de Lak ral 9010 wellicht de beste optie. 

Flexa Strak in de Lak grondverf is de ideale voorbereiding voor de beste afwerking

Een ander onmisbaar product in de 'Strak in de Lak' lijn van Flexa is de grondverf op waterbasis voor binnen. Deze grondverf heeft een matte afwerking en leent zich ideaal voor het voorbewerken van kozijnen en deuren. De korte droogtijd geldt ook zeker voor Flexa Strak in de Lak grondverf waardoor jij snel verder kunt met je project. Na slechts 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur kan je er al overheen schilderen. Flexa strak in de lak grondverf bestel je in grijs en wit op Verfwinkel.nl. Flexa Strak in de Lak grondverf wordt geleverd in blikken van 750ml. Voor meer informatie over deze grondverf of andere producten kun je bij Verfwinkel.nl altijd terecht voor vakkundig advies. 

Wil je weten welke Flexa Strak in de Lak het meest geschikt is voor jouw project? Dan is Verfwinkel.nl te bereiken via klantenservice@verfwinkel.nl. Jouw vraag wordt behandeld door een van onze productexperts. Verfwinkel.nl heeft het grootste aanbod van Nederland in verf gerelateerde producten en bijbehorende benodigdheden, er is dus altijd wel een Flexa Strak in de Lak product dat bij jouw klus past!

Flexa lak kleuren

Strak in de Lak van Flexa kun je in verschillende kleuren laten mengen door onze specialisten. Er zijn diverse Flexa lak kleuren die zelf door dit verfmerk zijn ontwikkeld. Zo ontdek je binnen ons kleuraanbod collecties die speciaal gemaakt zijn voor Strak in de Lak van Flexa. Hierin zijn kleuren zoals Eucalyptusgroen, Nachtblauw, Bloesemwit, Beton, Grachtengroen en Wolkenwit in te vinden. Je kunt ook kiezen voor een andere kleurencollectie van Flexa, bijvoorbeeld Flexa Pure of Flexa Ready Mixed. Bij Verfwinkel.nl heb je daarnaast de optie om Flexa lak van een kleur uit een andere collectie voorzien, bijvoorbeeld een RAL tint.

Flexa Strak in de Lak kleuren kun je eenvoudig online selecteren. Ten eerste ga je naar de pagina van de Flexa lak die je wilt bestellen. Hier kies je een hoeveelheid, bijvoorbeeld 500 ml of 1 liter. Daarna ga je naar Kies een Kleur, waar je een verftint kunt selecteren uit een ruim aanbod aan kleurencollecties. Ontdek hier jouw perfecte Flexa Strak in de Lak kleuren, waarna je jouw lak van Flexa gemakkelijk en snel online bestelt. Het is mogelijk om Strak in de Lak producten te voorzien van Flexa Strak in de Lak muurverf kleuren. Bekijk nu de kleuropties via onze webwinkel.

Flexa houtverf

Tot de Strak in de Lak productlijn behoort Flexa houtverf. Zowel voor binnen als buiten ontdek je Flexa lakverf die toegepast kan worden op houten ondergronden. Vaak zijn de producten van deze lijn veelzijdig en kunnen ze ook aangebracht worden op andere materialen zoals metaal en kunststof. Een goed voorbeeld hiervan is deze Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans. Deze goed dekkende lak biedt langdurige bescherming, is weerbestendig en zorgt voor een eindresultaat waar je 100% tevreden over zult zijn. Dit is een Flexa Strak in de Lak product op terpentinebasis. Wil je een andere glansgraad, dan kies je voor deze Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans.

Daarnaast is er Flexa Strak in de Lak voor binnen. Deze Flexa lakverf is geoptimaliseerd voor de omstandigheden binnen. Je kunt hierbij kiezen voor deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans. Dit gebruiksklare product is eenvoudig toe te passen en dekt uitstekend. Bovendien levert het je een kras- en slijtvaste afwerklaag op, waardoor je gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat. Naast hout kan dit product op metaal en harde PVC worden toegepast, mits op de juiste manier voorbehandeld met een primer. Je zou bijvoorbeeld voor hout kunnen kiezen voor deze Flexa Strak in de Lak Grondverf. Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans is ook een optie als Flexa Strak in de Lak product voor binnen.

Waarom kies je voor Flexa Strak in de Lak?

De Strak in de Lak producten van Flexa staan bekend om hun duurzaamheid. Voor binnen is Flexa Strak in de Lak op waterbasis en voor buiten is Flexa Strak in de Lak op terpentinebasis. Hierdoor ontstaat een duurzamer eindresultaat. De producten uit deze lijn staan bekend om hun goede dekking, waardoor je een strakke afwerking kunt behalen. De snelle droogtijd zorgt ervoor dat je sneller jouw verfklus af kunt maken. Meerdere producten behoren tot deze lijn, zodat je de keuze hebt. Bovendien is de keuze qua kleur nergens groter dan bij Verfwinkel.nl. Bestel daarom jouw Flexa Strak in de Lak producten bij ons.