Flexa muurverf kleuren groen: Natuurlijk divers

Er zijn allerlei Flexa muurverf kleuren groen waarin je jouw verf kunt laten mengen bij Verfwinkel.nl. Flexa kleuren groen zijn er in verschillende soorten, van lichte varianten Flexa groen tot donkere Flexa kleur groen varianten. Deze kleuren worden verbonden door hun natuurlijke uitstraling. Mensen worden graag omgeven door dit soort kleuren omdat we het fijn vinden om verbonden te zijn met de natuur. Daarom kiezen we ook vaak voor aardekleuren zoals bruin, zandkleuren zoals beige of hemelsblauw. Flexa muurverf kleuren groen hebben een ontspannende werking. Ze geven ons binnen dat heerlijke buitengevoel. Dat geeft energie.

In deze kleurenblog gaan we dieper in op de verschillende Flexa muurverf kleuren groen die binnen ons kleuraanbod te vinden zijn. We laten je zien hoe je deze kleuren bij ons kunt bestellen en op welke manieren je de Flexa groen kleuren kunt bekijken of testen, bijvoorbeeld met behulp van een Flexa kleurenwaaier. Vervolgens tonen we je met welke kleuren je Flexa groen kunt combineren, waar je deze tinten kunt toepassen en welke producten je van een Flexa groene kleur kunt laten voorzien door onze verfspecialisten.

Verschillende Flexa muurverf kleuren groen

In totaal zijn er, over de verschillende kleurcollecties verspreid, 44 soorten Flexa groen. Flexa heeft deze kleuren onderverdeeld in twee categorieën: groen en soft groen. De categorie groen bevat de meer uitgesproken varianten. Je kunt kiezen voor lichte varianten zoals Wit Eucalyptus of Vleugje Eucalyptus, maar er zijn ook donkerdere varianten zoals Puur Eucalyptus. De donkerste Flexa muurverf kleuren groen uit deze categorie zijn Woudgroen, Grachten Groen en Monumentengroen. Vooral Grachten Groen neigt bijna naar zwart, zo donker is het.

Daarnaast zijn er de soft groene varianten. Zoals de naam al aangeeft, zijn dit zachtere kleuren groen. Alsnog zijn er zowel lichte als donkere groene kleuren. Goede voorbeelden van lichte groene kleuren uit de soft groen categorie zijn Wit Tijm, Delicate River, Vleugje Salie en Iets Tijm. Tot de donkerdere varianten behoren Puur Tijm en Full Jade. Meer lezen over Saliegroen van Flexa? Lees dan deze blog. Naast groen zijn er ook nog geelgroene en blauwgroene te ontdekken binnen het kleuraanbod van Flexa. Een verf in een specifieke kleur bestellen is een fluitje van een cent bij ons:

 • Ga naar de pagina van het product dat je wilt bestellen.
 • Selecteer een hoeveelheid.
 • Klik op ‘kies een kleur’.
 • Kies via de online kleurenwaaier de kleur waarin je jouw verf wilt laten mengen.
 • Je kunt hierbij zoeken op de naam van de kleur of de kleurcode.
 • Bestel het product. 
 • Wij mengen de verf voor je.
 • Dankzij onze snelle levering kun je vlug gebruik maken van de groene verf.

Kleurenwaaier groen Flexa

Een groot deel van deze kleuren behoren tot de Flexa Mengkleuren collectie. Er zijn ook enkele kleuren die deel uitmaken van de Ready Mixed collectie, de Flexa Creations collectie en de Strak & Easycare collectie. Meerdere van deze tinten zijn terug te vinden binnen deze Flexa Kleurenwaaier. Daarnaast zijn er verschillende Flexa muurverf kleuren groen die tot de Flexa Pure collectie behoren. Dit is één van de mooiste kleurencollecties van dit moment. Wil je deze kleuren in het echt bekijken, om zo het beste beeld van de groentinten te kijken? Bestel dan deze Flexa Pure Kleurenkaart.

Een andere manier waarop je kleuren kunt bekijken en vergelijken is met behulp van kleurstalen. Dergelijke stalen kun je ook meenemen naar winkels, bijvoorbeeld om de kleur te vergelijken met bepaalde meubels die je op het oog hebt. De groene kleuren uit de Flexa Pure collectie hebben allemaal hun kleurstalen die je via onze webshop kunt bestellen. Bij ons kun je terecht voor een kleurstaal van:

Flexa muurverf kleuren groen combineren met andere tinten

Flexa verf in het groen is er in diverse varianten, waardoor er allerlei kleurcombinaties mogelijk zijn. Groen is een natuurlijke kleur, waardoor de verschillende tinten van deze kleur goed samengaan met andere natuurlijke kleuren zoals bruin en andere aardetinten. Daarnaast gaan de groene kleuren van Flexa goed samen met natuurlijke materialen zoals hout.

Het leuke aan groene kleuren is dat je er allerlei kanten mee op kunt gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat meer gewaagde kleurcombinatie met felroze of diep oranje. Ook gaat groen goed samen met blauwe en gele tinten. Daarnaast kun je kiezen voor groen in combinatie met een neutrale kleur. Goede opties hiervoor zijn bijvoorbeeld grijs, beige en wit. Daarnaast is een ton sur ton combinatie het overwegen waard. Hierbij vorm je een kleurcombinatie bestaande uit tinten van dezelfde kleur. Je hebt dus de optie om verschillende Flexa muurverf kleuren groen met elkaar te combineren om zo een geheel te vormen. Aangezien het aanbod aan groentinten divers is, zijn de mogelijkheden vrijwel grenzeloos.

Waar gebruik je Flexa muurverf kleuren groen?

Groen is zo’n veelzijdige kleur dat er eigenlijk geen verkeerde keuze is met betrekking tot waar je jouw Flexa groene muurverf wilt toepassen. Verschillende varianten van groen kunnen gebruikt worden in de woonkamer. Je kunt hierbij kiezen voor een lichtgroene kleur, zodat de ruimte optische groter lijkt. Maar ook een donkergroene kleur is een optie, bijvoorbeeld voor op een accentwand of meerdere muren. Donkergroen heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar het bezit ook een fijne warmte. Hierdoor voelt een vertrek knusser aan. Met groene Flexa kleuren tover je jouw woonkamer om tot een rustige plek waar je tot jezelf kunt komen en goed op kunt laden.

Alhoewel de woonkamer een goede kandidaat is om de groene kleuren van Flexa toe te passen, zijn er nog allerlei andere vertrekken waar je met Flexa groene verf aan de slag kunt gaan. Zo is er de slaapkamer, waar mensen zich graag omgeven met natuurlijke en rustgevende kleuren. Dat zal de nachtrust ten goede komen. Dankzij de kalmerende invloed van groen is het ook een fijne kleur om toe te passen in de badkamer, waarbij je een vocht- en schimmelbestendige verf dient gebruiken zoals deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Badkamer. Andere plekken waar je groene verf van Flexa kunt toepassen zijn de keuken, hal, zolderkamer, werkkamer, eetkamer, kinderkamer en meer.

Flexa muurverf groen en andere producten

Diverse Flexa muurverf producten kun je in de groene kleuren uit hun kleuraanbod laten mengen door onze specialisten. Hierbij kun je kiezen voor een Flexa Creations verfproduct in één van de groene tinten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat of deze Flexa Creations Muurverf – Zijdemat. Maar er zijn nog meer Flexa muurverf productlijnen waar je voor kunt kiezen. Ook deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat behoren tot de mogelijkheden.

Wil je op materialen zoals hout of kunststof verf toepassen, dan kies je voor een lak. Hoewel dit Flexa muurverf kleuren groen zijn, kun je ook voor deze kleuren als lakkleur kiezen. Ook als het gaat om lakken zijn de producten uit de Flexa Creations productlijn een optie, zoals deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Maar er zijn nog genoeg andere productlijnen van Flexa waar je voor kunt kiezen, zoals deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Zijdeglans. Deze producten zijn bij ons te koop in verschillende glansgraden. Je hebt nog veel meer mogelijkheden als je jouw groene Flexa verf bij Verfwinkel.nl bestelt. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en ontdek zelf de mogelijkheden.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Lak Zijdeglans
  Flexa Pure Lak Zijdeglans
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: