• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Voegenverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Alabastine Voegenbeschermer met Sponsje - 220 ml
  Alabastine Voegenbeschermer met Sponsje - 220 ml
  0 out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Alabastine Voegenfris
  Alabastine Voegenfris
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Alabastine Voegenreparatie - 330 gram (Tube)
  Alabastine Voegenreparatie - 330 gram (Tube)
  0 out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Voegenverf

Voegenverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Het kleuren of opnieuw kleuren van je voegen doe je aan de hand van voegenverf. Op verschillende plekken binnen je woning kunnen er voegen aanwezig zijn. Bekende voorbeelden hiervan zijn de badkamer, het toilet en de keuken. Daarnaast kan je vloer beschikken over voegen. De kleur van de voegen zal na verloop van tijd gaan verkleuren. Het goed onderhouden van je voegen zal er niet alleen voor zorgen dat ze een mooie kleur behouden, maar het houdt ze ook in betere conditie. Voegen kleuren is dan ook een aanrader. Voegenverf kopen? Je doet het bij Verfwinkel.nl. Hieronder vertellen we je meer over voegenverf, wat de voordelen van deze verfsoort zijn, voor welke voegenverf kleuren je kunt kiezen en wat de beste voegenverf is van dit moment.

Waarom kies je voor voegenverf?

Zoals de naam van dit product al aangeeft, is deze verfsoort speciaal gemaakt voor het verven van voegen. Er zijn meerdere varianten. Zo is er badkamer voegenverf, maar je kunt ook kiezen voor voegenverf voor buiten. Voegenverf voor de badkamer kun je veelal ook op andere plekken binnen je woning gebruiken, zoals het toilet of in de keuken. Dit komt onder meer door de eigenschappen die deze verf bezit. Dit is een ander voordeel van deze verfsoort: het biedt de voegen bescherming. Zo zijn er varianten die zowel schimmelwerend als antibacterieel zijn. Hierdoor wordt voorkomen dat vuil en schimmel je voegen kunnen aantasten. Zo gaan de voegen een stuk langer mee. Hierdoor blijven de voegen tevens beter schoon. Laten we tot slot niet vergeten dat deze verf ervoor zorgt dat de kleur van je voegen er beter uitziet dan ooit en dat deze mooie kleur ook langer behouden blijft.

Voegen kleuren: welke kleur verf kies ik?

Het zal je niet verbazen dat je voegenverf niet in het pimpelpaars kunt bestellen. Toch zijn er genoeg opties als je voegenverf wilt kopen. Witte voegenverf is de bekendste variant. Daarnaast kiezen velen voor voegenverf in het zwart. Zwarte voegenverf kan een mooi contrast vormen met de kleur van de tegels. Andere populaire opties zijn voegenverf in het grijs en voegenverf in het antraciet.

Hoe breng ik voegenverf aan?

Het aanbrengen van verf op voegen is een simpele klus die je prima zelf kunt uitvoeren. Maak eerst de voegen goed schoon. Hiervoor kun je gebruik maken van Alabastine Voegenreiniger. Spoel het geheel grondig na en laat de wand vervolgens drogen. Hierna kun je de verf aanbrengen. Eén van de opties waarvoor je kunt kiezen is Alabastine voegenverf. Bij dit product wordt een kwast meegeleverd die je kunt gebruiken om de verf aan te brengen. Breng de verf ruim aan en geef het de tijd om te drogen. Minimaal dient deze verfsoort 1 uur te drogen, maximaal mag deze verf 2 uur drogen. Hierna bevochtig je het tegelwerk. Wacht 5 minuten en maak de wand nu schoon voor het beste resultaat.

Voegenverf kopen via onze webshop

Welke verf je ook nodig hebt, je vindt het altijd binnen ons online assortiment. Zo ook als je op zoek bent naar voegenverf. Verfwinkel.nl beschikt niet alleen over alles wat je nodig hebt, maar je bent ook een stuk voordeliger uit bij ons. Daarnaast zijn onze klantvoorwaarden in jouw voordeel. Kijk op je gemak rond en bestel alles wat je nodig hebt voor jouw verfklus bij ons.