• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Vóór 23.59 uur besteld, morgenavond in huis
 • Gratis verzendig vanaf €50 euro (binnen Nederland)

Aluminiumverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rust-Oleum 1017 Hard Hat Galva Zinc-Alu - 1Kg
  Rust-Oleum 1017 Hard Hat Galva Zinc-Alu - 1Kg
  Kortingsprijs Normale prijs
 2. Avis Aluminiumlak - 1 liter
  Avis Aluminiumlak - 1 liter
  Vanaf Normale prijs
 3. Wijzonol Industrielak - Hoogglans
  Wijzonol Industrielak - Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
 4. Wijzonol Industrielak - Zijdeglans
  Wijzonol Industrielak - Zijdeglans
  Vanaf Normale prijs
 5. Avis Multi-Primer Zwart
  Avis Multi-Primer Zwart
  Vanaf Normale prijs
 6. Rust-Oleum 3333 Super Hechtprimer
  Rust-Oleum 3333 Super Hechtprimer
  Vanaf Normale prijs
 7. Südwest All-Grund Multiprimer K51 Grijs - Alkyd
  Südwest All-Grund Multiprimer K51 Grijs - Alkyd
  Vanaf Normale prijs
 8. Südwest Aqua Alu Effectlak - Ral 9006
  Südwest Aqua Alu Effectlak - Ral 9006
  Vanaf Normale prijs
 9. Südwest Kupfer & Alu-reiniger
  Südwest Kupfer & Alu-reiniger
  Vanaf Normale prijs
 10. Hammerite Metaallak Hoogglans
  Hammerite Metaallak Hoogglans
  Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Aluminiumverf: bekijk hier de artikelen

Stel, je wilt een ondergrond beschilderen en deze van een aluminium effect voorzien. Het kan hierbij gaan om een ondergrond van hout, metaal, kunststof of steen. Hoe pak je dit dan aan? Bij Verfwinkel.nl ben je aan het goede adres, want het antwoord vind je hier.

Voordat je gaat beginnen met schilderen is het goed om te weten dat er verschillende typen aluminiumverf zijn met elk hun eigen toepassing. Om te kunnen schilderen met aluminiumverf zul je allereerst moeten uitvinden welk type aluminiumverf past bij jouw verfklus. Dit artikel helpt je hierbij.

Aluminiumverf op bitumenbasis

Eén van de soorten aluminiumverf op de markt is aluminiumverf op bitumenbasis. Het voordeel van dit type verf is dat het sneller droogt dan andere soorten. Aluminiumverf op bitumenbasis is daarnaast UV-bestendig en kan daarom worden gebruikt voor het beschilderen van:

• Hekken
• Palen
• Golfplaten

Dit zijn niet de enige toepassingen waarop aluminiumverf op bitumenbasis gebruikt kan worden. Zelfs op staalconstructies kan dit type aluminiumverf worden gebruikt.

Aluminiumverf- en lak voor buiten

Het komt geregeld voor dat je buiten iets moet schilderen. Wanneer je buiten iets moet schilderen is het daarom van groot belang dat je een aluminiumverf kiest die UV-bestendig is. Dit is belangrijk omdat de verf goed tegen verschillende weersomstandigheden bestand moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan de felle zon en zijn UV-stralen, maar ook aan regen. Als de verf niet goed genoeg tegen regen bestand is, kun je telkens opnieuw beginnen. Dat is natuurlijk erg zonde!

Als je binnen of buiten aan de slag gaat, is het goed om te weten dat Verfwinkel.nl niet alleen verf maar ook lak aanbiedt. Deze lak is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Een voorbeeld is Avis Aluminiumlak op terpentinebasis. Deze aluminiumlak van Verfwinkel.nl kan goed tegen verschillende weersomstandigheden en is geschikt voor constructiewerkzaamheden en onderhouds- en bouwsectoren. Een andere aanrader is Flexa aluminiumverf.

Verschillende oppervlakken beschilderen

Het is belangrijk om te kijken naar de ondergrond waarop de verf wordt aangebracht. De aluminiumverf die aan bod is gekomen kun je aanbrengen op verschillende ondergronden, maar deze ondergrond moet dan wel goed zijn voorbehandeld. Is de ondergrond niet goed voorbehandeld? Dan bestaat de kans dat je alles opnieuw kunt doen. Bereid je dus goed voor op een klus en kijk hoe je jouw ondergrond moet voorbehandelen. Voor vragen hierover kun je altijd terecht bij Verfwinkel.nl.

Aluminiumverf voor op hout en als bescherming

Vaak wordt er bij verf alleen gekeken naar de kleur en of de kleur ook past bij wat er wordt beschilderd. Toch heeft verf nog een andere, minstens zo belangrijke toepassing: de beschermende functie. Aluminiumverf heeft een zeer goede roestwering en zorgt ervoor dat de ondergrond in een betere conditie blijft. Een goed voorbeeld van een verfsoort die uitstekende bescherming biedt is Avis Aqua Aluminium. Deze is geschikt voor alle ondergronden, maar op hout mag het alleen binnen toegepast worden. In ons assortiment vind je ook varianten die voor buiten geschikt zijn. Wanneer je aluminiumverf aanbrengt op hout dan zorgt het voor een beschermlaag en gaat het hout langer mee.

Aluminiumverf kopen bij Verfwinkel.nl

Je bent nu wat wijzer geworden op het gebied van aluminiumverf. Je weet waar je op moet letten, of je nu aluminiumverf op hout of op metaal aanbrengt. Als je klaar bent om te beginnen met je klus neem je een kijkje op Verfwinkel.nl. Hier bestel je snel en eenvoudig de verf die je nodig hebt. Bestel direct en profiteer van de voordelen!