5% extra korting met code: VERF-5 (bij besteding vanaf €100,-)

5% extra korting met code: VERF-5 / Geldig bij besteding vanaf €100,- (code toepassen in winkelwagen)

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering*
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Goedkope Zwarte Verf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sigma Sigmatin DGL Matt - 10 Liter Zwart
  Sigma Sigmatin DGL Matt - 10 Liter Zwart
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
 2. Hermadix Impraline Bielzenzwart
  Hermadix Impraline Bielzenzwart
  3.7 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Hermadix Impraline Zwarte Teer
  Hermadix Impraline Zwarte Teer
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope zwarte verf kopen, wat komt er allemaal bij kijken?

Zwarte verf wordt vaak gebruikt wanneer het op schilderen aankomt. Vooral zwarte matte verf en zwarte muurverf zijn populaire opties. De kleur zwart kun je voor veel ondergronden gebruiken, zowel binnen als buiten. Maar waar moet je op letten als je zwarte verf wilt gaan kopen? Er komen meer dingen bij kijken dan je zou verwachten. Je leest het in deze blog over (goedkope) zwarte verf.

Waarvoor wil je zwarte verf gebruiken?

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen wat je wilt gaan beschilderen. Bij verschillende toepassingen en locaties horen ook verschillende typen zwarte verf. Zo heb je goedkope zwarte verf en wat duurdere varianten. Stel dat je een buitenmuur wilt gaan schilderen. Je kunt dan niet zomaar verf kiezen die je ook voor binnen gebruikt. Het is goed om daarom vooraf de juiste informatie door te nemen. Bedenk daarbij wat het doel is van je schilderklus en bekijk de staat van de te beschilderen ondergrond.

Wat voor soorten zwarte verf zijn er?

Vervolgens is het belangrijk om te kijken welke soort verf het meest geschikt is voor jouw klus. Er zijn diverse varianten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

• Zwarte muurverf voor binnen
• Zwarte muurverf voor buiten
• Zwarte houtverf
• Zwarte matte verf

Zwarte muurverf voor binnen en buiten

Trends veranderen altijd. Waar het ene jaar lichte tinten nog helemaal in zijn, zien we dat de laatste tijd donkere tinten steeds vaker worden gekozen. Ook worden donkere en lichte tinten geregeld gecombineerd omdat dit een mooi effect oplevert. Mede door deze factoren is muurverf die zwart van kleur is populairder dan ooit. Voor binnen maak je gebruik van verf op waterbasis, terwijl je voor de buitenmuren kiest voor verf op terpentinebasis.

Zwarte matte muurverf

Zowel de kleur als het type verf hebben invloed op de sfeer die je wilt creëren. Je hebt zwarte muurverf die mat is, maar ook verfsoorten met meer glans. Over het algemeen geeft verf die zwart en mat is een chiquere sfeer ten opzichte van een variant met meer glans. Daarnaast kan het combineren van zwarte kleuren met lichtere tinten zorgen voor een mooi contrast.

Zijn er verschillen in de kwaliteit van zwarte verf?

Merken onderling kunnen flink verschillen qua kwaliteit. Vaak zie je dat de kwaliteit beter is bij duurdere verf. Als je een nieuwe koptelefoon gaat kopen en je wilt alle details in de muziek horen, koop je ook niet direct het goedkoopste model. Hetzelfde geldt voor verf. Een goed voorbeeld hiervan is de Histor Exterior muurverf die zwart van kleur is. Dat wil niet zeggen dat er geen goedkope alternatieven zijn met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn goedkope zwarte muurverf, dan vind je binnen onze webshop laag geprijsde varianten van een hoge kwaliteit.

Goedkope zwarte verf kopen? Bestel het direct via Verfwinkel.nl

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van zwarte verf en je hebt uitgezocht welke verf het beste bij jouw project past, is het tijd om de verf te bestellen en aan de slag te gaan. Kies je voor goedkope verf of een wat duurdere variant? Op Verfwinkel.nl ontdek je een groot assortiment bestaande uit allerlei soorten zwarte verf; de goedkope en de wat duurdere variant. Zo vind je binnen ons aanbod zowel zwarte matte muurverf als standaard zwarte muurverf. Ook kun je bij ons terecht voor muurverf voor buiten die zwart is en muurverf (zwart) voor binnen. Onze prijzen zijn scherp, met een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Verfwinkel.nl heeft het allemaal. Aan de slag!