• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx Grondlak Blank - Acryl

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Grondlak Blank - Acryl productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Isolerend
  • Oplosmiddelarm
  • Professionele schilderskwaliteit

Trae-Lyx Grondlak Blank - Acryl omschrijving

Trae-Lyx Grondlak is een isolerende, kleurloze primer. Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van voorkomende inhoudsstoffen zoals looizuur (o.a. in eiken)
Hierdoor worden minder fraaie strepen of verkleuringen veelal voorkomen.
Tevens voorkomt Trea-Lyx Grondlak het doorslaan van noesten en kwasten en het donker kleuren van diverse houtsoorten (o.a. eiken) hetgeen soms kan voorkomen bij het aanbrengen van een watergedragen parketlak.

Trae-Lyx Grondlak voorkomt verkleuringen, ook een donkere verkleuring bij plaatselijk te dik aangebrachte verflagen en intensiveert de natuurlijke, warme tint van het hout, zodat een fraai eindresultaat wordt bereikt. Deze grondlak is enkel geschikt om op kaal hout aan te brengen en beperkt het opwerken van de houtvezel tot een minimum. 

Trae-Lyx Grondlak:
Verbruik: 8-10 m2/liter ( let op verpakking is 750ml)
Stofdroog: Na ca. 30 min 
Overschilderbaar: Na ca. 3 uur
Uitgehard: Na ca. 7 dagen

Aanbrengen: Trae-Lyx Grondlak in één laag onverdund aanbrengen met een mohair- of een niet pluizende vachtroller.  Het aanbrengen van meerdere lagen wordt ontraden. Vervolgens aflakken met 3 lagen Trae-Lyx Parketlak , Vloerlak, Projectlak. Voor een naturel onbehandeld uiterlijk bijv. als grondlak onder de Naturel of Naturel Extreme  raden wij de Trae-Lyx Naturel Grondlak aan. 

TIP: Goede ventilatie (geen tocht) bevordert de droging. De laag Trae Lyx Grondlak zelf niet schuren. Schuren dient pas te gebeuren na het aanbrengen van de eerste laag aflak.


Extra informatie over Trae-Lyx Grondlak Blank
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trae-Lyx Grondlak Blank bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Grondlak Blank bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 8 - 10 m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad

Trae-Lyx Grondlak Blank - Acryl bestand(en) downloaden

Top