• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger / Ontvetter - 5 Liter

 

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger / Ontvetter - 5 Liter productinformatie

  • Puur of verdund te gebruiken
  • Reinigt snel & eenvoudig

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger / Ontvetter - 5 Liter bestand(en) downloaden

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger / Ontvetter - 5 Liter omschrijving

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger/Ontvetter is een gebruiksklare reiniger/ontvetter voor vloeren. Dit middel wordt gebruikt om vetten, oliën, proteïnen, vuil van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen. Dit product is het ideale schoonmiddel voordat u met EpoxyShield Vloercoatings gaat werken.

LET OP: Na gebruik rijkelijk spoelen met schoon water.

Extra informatie over Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger/Ontvetter
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger/Ontvetter bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger/Ontvetter bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Thinner
Ondergrond Vloeren
Soort Reinigingsproduct
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-8m2 per liter
Merk Rustoleum
Levertijd 4-8 Werkdagen

Rust-Oleum EpoxyShield Reiniger / Ontvetter - 5 Liter specificaties

 


OMSCHRIJVING
Rust-Oleum 2901 - Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter voor vloeren is een alkalisch niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel.

AANBEVOLEN TOEPASSING
- Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter voor vloeren wordt gebruikt om vetten, oliën, proteïnen, vuil en vele andere oppervlakte verontreinigingen van verontreinigde en gecoate vloeren te verwijderen. Het Product kan tevens gebruikt worden om metalen ondergronden te reinigen.
- Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter voor vloeren kan met een doek of met een nylon borstel/bezem worden aangebracht.
- Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter voor vloeren kan tevens als additief voor vloer reinigingsmachines worden ingezet.

TECHNISCHE GEGEVENS
VOC-gehalte: 9 g/l
Rendement Theoretisch: Theoretisch: 6 - 8 m²/l
Rendement Praktisch: Afhankelijk van veel factoren zoals poreusheid en ruwheid van de ondergrond en materiaalverlies tijdens het aanbrengen (zie DIN 53220).

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Goed schudden voor gebruik. Voor gebruik vet, olie, vuil, schimmel en tevens eventuele andere verontreinigingen zoveel mogelijk verwijderen door middel van schrapen of vegen. Rust-Oleum 2901 - Epoxyshield® Reiniger/Ontvetter voor vloeren aanbrengen met een doek, borstel, bezem of reinigingsmachine. Bij gebruik in combinatie met een reinigingsmachine dient het product afgedund te worden met 50% water. Na gebruik rijkelijk spoelen met schoon water. Na het reinigen het achtergebleven water verwijderen en het oppervlak laten drogen, daar achterblijvend vocht of vocht ingesloten in de poriën voortijdige gebreken aan een coatingsysteem kunnen veroorzaken. Grote oppervlakken of slechte ventilatie kunnen een langere droogtijd tot gevolg hebben alvorens een coating aangebracht kan worden.

APPLICATIE CONDITIES
Temperatuur van lucht, ondergrond en materiaal tussen 5 en 35 °C.

OPMERKINGEN
Bij toepassing op gegalvaniseerd staal, zink, aluminium of geanodiseerd staal zeer goed naspoelen.

VEILIGHEID
Raadpleeg het betreffende productveiligheidsblad en de informatie op de verpakking.

OPSLAGSTABILITEIT
2 jaar vanaf productiedatum in ongeopende, originele verpakking, indien opgeslagen in droge, goed geventileerde ruimten, niet in de volle zon, bij temperaturen tussen 5° en 35°C.

Top