• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren productinformatie

  • Blijvend elastisch
  • Regendicht
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Uitstekend kleurbehoud
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin is een extreem duurzame, watergedragen gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk, cementgebonden plaatmaterialen en het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor buiten
Rendement 7-9m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd 3-5 Werkdagen

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren specificaties


Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin is een extreem duurzame, watergedragen gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk, cementgebonden plaatmaterialen en het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie.

Voornaamste kenmerken
Uitstekende buitenduurzaamheid
Onverzeepbaar
Duurzaam elastisch
Goede waterdampdoorlaatbaarheid
Carbonatatieremmend
Zeer geringe vuilaanhechting
Uitstekend regendicht
Uitstekende hechting op diverse ondergronden
Uitstekend kleurbehoud
Onderhoudstermijn mogelijk van 7 tot 8 jaar

Kleuren en glans
Wit en vrijwel alle kleuren
Lage zijdeglans

Verpakking
Plastic emmer van 5 liter (donkere kleuren)
Plastic emmer van 10 liter (wit en lichte kleuren)

Basisgegevens
Dichtheid: ca. 1,4 kg/dm3
Percentage vaste stof: ca. 48 vol.%
Vlampunt: niet van toepassing

Droogtijden bepaald bij 23°C en 50% R.V.
Kleefvrij na: ca. 2 uur
Droog na: ca. 6 uur
Overschilderbaar na: ca. 6 uur

Houdbaarheid
Droog opgeslagen in gesloten originele verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C ten minste 2 jaar.
Niet blootstellen aan direct zonlicht.

Rendement
Afhankelijk van de aard en de structuur van de ondergrond 7-9 m²/liter.

Fysische gegevens
Bepaald bij twee lagen klasse-indeling exacte waarde CO2 dampdiffusieweerstand C1 = > 50 m (EN 1062-6) 109 m H2O dampdoorlaatbaarheid V2 = middel = ≥ 0,14 - < 1,4 (EN 1062-2) 0,7 m  Wateropnamecoëfficiënt: W3 = laag ≤ 0,1 (EN 1062-3) 0,05 kg/(m² · h ½)

Ondergrondcondities
Ondergrond: volledig afgebonden, draagkrachtig en voldoende droog. Vochtpercentage max. 4%. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities
Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur tussen 5°C en 30°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. - De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. - Goede ventilatie.

Systemen
- Minerale ondergronden, licht tot matig zuigend: Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen.
Van beton de mogelijk aanwezige cementhuid verwijderen.  Waar nodig de ondergrond repareren en/of egaliseren met een geschikt reparatiemiddel.  Een laag Sigma Façade Prim Aqua aanbrengen (kleur afstemmen op de kleur van de afwerklaag). Afwerken met een laag Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin. In verband met de dekking kan een extra afwerklaag noodzakelijk zijn.
- Minerale ondergronden, sterk zuigend: Ook voor een licht tot matig zuigende ondergrond die licht poedert.  Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Van beton de mogelijk aanwezige cementhuid verwijderen. Waar nodig de ondergrond repareren en/of egaliseren met een geschikt reparatiemiddel. Fixeren met Sigmafix Universal. Afwerken met twee lagen Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin.
- Minerale ondergronden, sterk zuigende ondergrond die licht poedert: Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Van beton de mogelijk aanwezige cementhuid verwijderen. Waar nodig de ondergrond repareren en/of egaliseren met een geschikt reparatiemiddel. Een laag Sigma Façade Prim Syn aanbrengen. • Het geheel afwerken met twee lagen Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin.
- Intacte gevelverf op basis van dispersie of siloxan. Grondig reinigen. Afwerken met één of twee lagen Sigma Façade Topcoat ProtectSoft-Satin.

Instructies voor gebruik
Voor het gebruik de verf goed oproeren.
Aanbevolen verfrol: op gladde ondergronden ProGold Verfrol Tex.
op gestructureerde ondergronden ProGold Verfrol Proflor.
Aanbevolen kwast: ProGold Texkwast 7955
Reiniging gereedschap: Direct na gebruik met leidingwater.


Retourneren
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Top