• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Sigma Facade Topcoat Protect Soft Satin is niet meer verkrijgbaar. Als vergelijkbaar alternatief product kun je kiezen door Sigma Facade Topcoat Matt

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren productinformatie

  • Blijvend elastisch
  • Regendicht
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Uitstekend kleurbehoud
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin is een extreem duurzame, watergedragen gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk, cementgebonden plaatmaterialen en het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie.


Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. 


Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl.

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor buiten
Rendement 7-9 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top