• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren productinformatie

  • Blijvend elastisch
  • Regendicht
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Uitstekend kleurbehoud
  • Voor buiten
  • Waterdampdoorlatend

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Façade Topcoat Protect Soft-Satin is een extreem duurzame, watergedragen gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk, cementgebonden plaatmaterialen en het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor buiten
Rendement 7-9m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd 3-5 Werkdagen

Sigma Facade Topcoat Protect Soft-Satin - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top