• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Facade Prim Aqua - Lichte Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Prim Aqua - Lichte Kleuren productinformatie

  • Alkaliresistent
  • Hechting bevorderend
  • Overschilderbaar met dispersiemuurverf
  • Resistent tegen lichte zoutuitbloeding
  • Vermindert de zuiging van de ondergrond
  • Voor buiten
  • Waterverdunbaar
  • Zeer grote dekkracht
  • Zeer lichte verwerking

Sigma Facade Prim Aqua - Lichte Kleuren omschrijving

Efficiënt en kostenbesparende grondlaag in gevelverfsystemen. Te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden. Tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters.

LET OP: De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund).
Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Sigma Facade Prim Aqua op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sigma Facade Prim Aqua
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sigma Facade Prim Aqua bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Prim Aqua bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.


 

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Voorstrijk
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 6-7 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma Facade Prim Aqua - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top