• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel - 750 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel - 750 ml productinformatie

  • Bladdert niet
  • Groene aanslag bestendig
  • Impregnerend
  • Terpentine basis
  • Voor buiten
  • Waterafstotend

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel - 750 ml omschrijving

Groene aanslag, regen, vocht, zon: tuinmeubels doorstaan alle aanvallen glansrijk dankzij de Slow Release Technologie van Rambo Pantserbeits. Deze speciaal ontwikkelde beits voor tuinmeubels is waterafstotend, impregnerend en beschermt je kostbare meubels extra lang tegen alle weersomstandigheden. Drupt minder en verwerkt makkelijker. Voor optimaal behoud van uw tuinmeubel. Ook geschikt voor steigerhout.


Rambo Pantserbeits Tuinmeubel Transparant met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Omdat Rambo Pantserbeits Tuinmeubel een transparante verf is zal de uiteindelijke kleur ook afhankelijk zijn van het type hout en het aantal aangebrachte lagen. Vanwege de geringe buitenduurzaamheid wordt de toepassing van een volledig blank (kleurloos) systeem buiten afgeraden.

Extra informatie over Rambo Pantserbeits Tuinmeubel Transparant 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel Transparant bestellen bij Verfwinkel.nl
Rambo Pantserbeits Tuinmeubel Transparant bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 13 m2 per liter
Merk Rambo
Levertijd Op voorraad
Top