• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Owatrol Net-Trol

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Owatrol Net-Trol omschrijving

Owatrol Net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout buitenshuis herstelt zonder het te ontkleuren. In tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast Net-trol de houtvezels niet aan. Owatrol Net-trol verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien.


Owatrol Net-trol is enkel voor buitentoepassingen. Denk hierbij aan:


- Grijs verweerd of verontreinigd hout buitenshuis: ceder, lork, grenen (al dan niet drukgeïmpregneerd), teak, iroko, ipé enz.
- Horizontale of verticale oppervlakken: gevelbetimmering, schuttingen, terrassen, scheepsdekken, tuinmeubels enz.
- Onafgewerkt hout buitenshuis dat grijs of vuil is geworden (ook ceder, rode den of drukgeïmpregneerd hout). 
- Geverniste of geschilderde houten oppervlakken buitenshuis die moeten worden gereinigd. Maar ook aan andere oppervlakken zoals cement met roestvlekken, verkleurde steen, kunststof, glasvezelversterkte kunststof.

De voordelen van Owatrol Net-trol zijn dat het vaak al in 15 minuten de kleur hersteld. Daarnaast reinigt en neutraliseert het vlekken die veroorzaakt zijn door het looizuur uit diverse houtsoorten, verwijdert Net-trol alle vuilaanslag veroorzaakt door mos, schimmel, luchtvervuiling. Owatrol Net-trol is verder ook een uitstekende ontvetter die vóór de toepassing van de houtverzadiger DEKS OLJE® D.1* op tropische hardhoutsoorten kan worden gebruikt. Herstelt Net-trol glans van onder weersinvloeden en uv-stralen dof geworden kunststof. Maar Net-trol kan ook roestvlekken en vlekken op cement verwijderen, verkleurde natuursteen reinigen.  


Het voordeel van Owatrol Net-trol is dat het  alle oppervlakken neutraliseert , maar ook de werking van Owatrol Dilunett en Owatrol Aquanett. Owachem Net-trol is zonder oplosmiddelen of bleekmiddelen en daardoor veilig in gebruik, en onschadelijk voor planten.

Merk Owachem
Levertijd Op voorraad

Owatrol Net-Trol bestand(en) downloaden

Top