• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Ral 7047

Ral 7047

€ 72,34

€ 44,85

€ 122,35

€ 64,85

€ 82,99

€ 51,87

€ 28,15

€ 15,20

€ 83,51

€ 44,26

€ 29,25

€ 17,26

€ 38,20

€ 22,16

Ral 7047

RAL 7047 Verf

RAL 7047 verf heeft een zilvergrijze kleur en wordt vaak ‘telegrijs’ genoemd. Deze kleur is terug te vinden in de categorie grijstinten en behoort tot de RAL Classics collectie. Het is een prettige en rustige kleur. Deze variant heeft vele toepassingen en is in verschillende soorten verkrijgbaar. Vaak wordt deze kleur gebruikt voor grote oppervlakken. Zo is RAL 7047 verf van Sikkens of Sigma op de gietvloer een veel gekozen kleur. Ook in de vorm van muurverf zien we deze kleur vaak terug. Ben je op zoek naar deze grijstint of een vergelijkbare kleur? Op Verfwinkel.nl vind je jouw ideale kleur gegarandeerd!

RAL 7047 verf op de gietvloer en op de muur

Doordat deze kleur zilvergrijs is, combineert deze grijstint erg goed met wit en vergelijkbare lichte tinten. RAL 7047 verf geeft een mooi contrast op wit. De populariteit van deze kleur is in de loop der jaren flink gegroeid. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar strakke en moderne kleuren, zowel binnen als buiten het huis. RAL 7047 muurverf is de perfecte kleur hiervoor. Door de zilvergrijze tint geeft deze kleur een moderne twist aan het interieur. Maar ook RAL 7047 gietvloer verf wordt vaak gekozen. Grijstinten zijn perfect voor deze afwerklaag. Bovendien past RAL 7047 gietvloer verf uitstekend bij andere kleuren. Zo kun je van je interieur een mooi geheel maken.

RAL 7047 verf voor raamkozijnen

Ook voor raamkozijnen wordt deze verfkleur vaak gebruikt. Door het gebruik van RAL 7047 verf komen de raamkozijnen van je huis mooi naar voren. Vooral bij witte huizen doet RAL 7047 verf het erg goed. Hierbij vullen de witte en zilvergrijze kleuren elkaar mooi aan zonder dat de kozijnen gaan overheersen. Hierdoor is deze grijstint voor raamkozijnen een populaire en veel gekozen kleur. Dit komt mede doordat deze kleur verkrijgbaar is bij verschillende kwalitatief hoogwaardige producenten.

RAL 7047 verf van Sigma

Sigma is al jarenlang één van de bekendste namen in de verfindustrie. Door de constante kwaliteit van haar producten is dit merk altijd een goede keuze. Ook heeft Sigma een breed assortiment waarin de kleuren uit de RAL Classics collectie terug te vinden zijn. RAL 7047 Sigma verf is multi-inzetbaar. Zo is deze verf geschikt voor muren, plafonds, metsel- en pleisterwerk, gipsplaten en glasweefsel. Ook is RAL 7047 gietvloer verf een populaire optie. Alle varianten van RAL 7047 Sigma verf zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een mat en hoog dekkend resultaat.

RAL 7047 verf van Sikkens

Ook Sikkens is al jarenlang een bekend in de verfindustrie. Dit heeft het merk te danken aan hun verfsoorten van een hoge kwaliteit en de ruime keuze. Doordat de RAL Classics kleuren zo populair zijn mag ook de RAL 7047 verf van Sikkens niet in ons assortiment ontbreken. Sikkens biedt deze verfkleur aan voor vele verschillende toepassingen, zowel voor binnen als buiten. Door de jarenlange ervaring van Sikkens kun je rekenen op een uitstekende kwaliteit.

RAL 7047 verf van Spectrum

Spectrum verf focust zich voornamelijk op een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De verf van Spectrum biedt veel waar voor je geld. Wanneer de dekking niet fantastisch hoeft te zijn en/of de levensduur minder belangrijk is, is dit de juiste keuze. Vaak is verf van dit merk ook in de vorm van spuitbussen verkrijgbaar. Natuurlijk is RAL 7047 Spectrum verf in ons assortiment terug te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Binnen onze webshop vind je je alles wat je nodig hebt. Bestel direct via Verfwinkel.nl!

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top