Welke kleur kit moet je gebruiken?

Klanten vragen geregeld aan onze verfspecialisten wat de beste kleur kit is om toe te passen. Ze vragen bijvoorbeeld: welke kleur kit voor de badkamer kies ik? Als je op zoek bent naar de juiste kleur kit voor jouw klus, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur van de kit is afgestemd op de omgeving. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de juiste kleuren voor je siliconenkit, dan zul je voor wit kiezen als de kit omgeven wordt door witte tegels en zwart als de kit wordt aangebracht in een donkerdere omgeving. Zo simpel is het in feite. In deze blog vertellen we je meer over de juiste kleur kit voor jouw klus, bijvoorbeeld de beste kit kleuren voor de badkamer.

Hoe bepaal je de juiste kleur kit?

Eigenlijk is het uitkiezen van de juiste kleur kit helemaal niet moeilijk. Je stemt de kleur hiervan af op de omgeving waarin het wordt toegepast. Bij witte tegels kies je voor witte kit, bij zwarte tegels kies je voor zwarte kit. Zoek je een wat meer neutraal gekleurde kit, dan zijn grijs gekleurde kitproducten of transparante kitproducten ook een goede optie. Binnen ons assortiment ontdek je een uitgebreid aanbod aan kit kleuren.

Welke siliconenkit kleuren zijn bij ons verkrijgbaar?

In één van onze andere blogs hebben we besproken dat siliconenkit overschilderen niet mogelijk is. Het is daarom van belang dat je meteen de juiste kleur kit uitkiest. Gelukkig is siliconenkit in allerlei kleuren verkrijgbaar via onze online winkel. Voor welke sanitairkit kleuren zou jij kiezen?

Eén van de meest gekozen kleuren siliconenkit sanitair is wit. Een goed voorbeeld hiervan is deze Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair – Wit. Dit is een blijvend flexibele, brandwerende en neutraal uithardende siliconenkit die geschikt is voor aansluit- en dilatatievoegen tot 30 mm breed. Dit product is geschikt voor vochtige ruimtes, is ongevoelig voor schimmels, zorgt voor een goede hechting, is Uv-bestendig, is water- en weerbestendig en dit product is universeel toepasbaar.

Dit uitstekende product is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat de juiste kit kleuren voor je sanitair altijd te vinden zijn binnen ons ruime aanbod. Zoek je een donkerdere kleur kit, dan zijn deze Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair – Zwart en deze Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair – Antraciet uitstekende keuze. Zoek je een wat meer neutrale kleur die zowel bij lichte als donkerdere tegels past, dan is deze Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair – Grijs een goede keuze. Onder onze klanten is ook deze Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair – Transparant populair. Dit is een neutrale siliconenkit die altijd aansluit op de omgeving, welke kleuren je ook hebt gebruikt. Zo zijn er nog veel meer passende kleuren te vinden binnen ons aanbod.

Welke kleur kit in de badkamer? Bepaal het zelf bij Verfwinkel.nl

Het uitzoeken van de beste kleur kit hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. Kijk gewoon naar de kleuren in de omgeving en pas hier de kitkleur op aan. Bestel je jouw kit bij ons, dan ben je er zeker van dat er een passende kleur te vinden is. Wit, zwart, transparant of een neutrale kleur: wij hebben het allemaal. Daarom ben je ook voor je kitproducten bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond binnen ons assortiment aan siliconenkit & sanitairkit.

Lees ook: