Wat zijn dé verfkleuren van 2023?

Kies je het liefst voor een verfkleur die op dit moment helemaal in is? Dan is het handig om te weten wat de verfkleuren van 2023 zijn. Grote merken zoals Flexa en Histor kiezen ieder jaar hun eigen kleur van het jaar. Zo ook als het gaat om de verfkleur van 2023. Wil je weten wat de trend qua muurverf in 2023 is? Lees dan snel deze blog, want we vertellen je alles wat je moet weten om de trendkleuren van dit jaar in huis te halen. Nieuwe verfkleuren uit 2023 bestel je bij Verfwinkel.nl, jouw nummer één online verfshop.

Wild Wonder: de Flexa muurkleur van 2023

Zoek je de mooiste verfkleuren van 2023, dan moet je hoe dan ook een kijkje nemen binnen het kleuraanbod van Flexa. Dit verfmerk staat bekend om hun levendige kleuren die van de muur lijken te spatten. Ze weten altijd weer unieke kleuren aan te bieden die een vertrek een eigen identiteit geven. Zo ook dit jaar. Alhoewel ze veel mooie kleuren aanbieden, kan er maar één de muur kleur van 2023 zijn. De mooiste muurverf kleur van 2023 is Wild Wonder.

Deze natuurlijke geeltint heeft een positieve uitstraling en doet mensen daarnaast denken aan de natuur. We vinden het fijn om ons met natuurlijke kleuren te omringen. Dit werkt helend, ontspannend en inspirerend. Bovendien haakt deze trendkleur in op een algehele trend van dit jaar, waarbij de kracht en de magie van de natuur met betrekking tot onze mentale gezondheid centraal staat. Deze kleur vat het jaar goed samen, haakt in op verftrends en ziet er bovendien fantastisch uit. Daarom behoort Wild Wonder tot de mooiste muur kleuren van 2023.

Vining Ivy: één van de mooiste muurkleuren van 2023

Op zoek naar de mooiste kleuren muurverf van 2023? Dan is het een aanrader om het kleuraanbod van Histor in de gaten te houden. Net als Flexa is Histor een autoriteit op het gebied van verfkleuren. Ook zij kiezen ieder jaar een verfkleur van het jaar uit. Er waren veel verfkleuren van 2023 waar ze uit konden kiezen, maar de keuze van Histor is uiteindelijk gevallen op Vining Ivy.

Vining Ivy is een groenblauwe kleur die doet denken aan edelstenen, specifiek de kleur van een smaragd. Daarnaast is dit een natuurlijke kleur die doet denken aan water en de kleur van een klimop. Deze verfkleur heeft een veelzijdige uitstraling die bovendien goed samengaat met verschillende andere kleuren. Van goud tot helderwit, het gaat allemaal goed samen met Vining Ivy. Je kunt diverse combinaties maken en de kleur kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Nieuwste kleuren woonkamer 2023 als verfkleur

Wild Wonder en Vining Ivy zijn twee van dé verfkleuren van 2023. Bij Verfwinkel.nl kun je online bepalen in welke kleur je jouw muurverf laat mengen. Dit doe je binnen enkele stappen:

 • Ga naar de productpagina.
 • Kies een hoeveelheid.
 • Ga naar ‘kies een kleur’ en kies een kleur uit via de online kleurenwaaier.
 • Bestel jouw verf.

Er zijn allerlei producten die je in de verfkleuren van 2023 kunt laten mengen. Je kunt Flexa Creations Muurverf – Extra Mat en Flexa Pure Muurverf – Extra Mat in de Wild Wonder kleur laten mengen. Maar je kunt ook Histor Perfect Finish Muurverf – Mat en Histor MY Color – Extra Mat in de Vining Ivy kleur laten mengen. Bestel nu jouw muurverf woonkamer in 2023 bij Verfwinkel.nl.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  44 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: