Waarom tuintegels verven wel een goed idee is

Nog altijd zijn de meningen verdeeld of je op een tuintegel verf moet toepassen of niet. De ene expert zegt dat je het nooit moet doen, maar tegelijkertijd is er ook een passende oplossing die je wel kunt gebruiken op tuintegels buiten: wegenverf. Maar waarom zou je dit product gebruiken om betontegels te verven, stoeptegels te verven, grindtegels te verven, terrastegels te verven, tuin bestrating te verven of je oprit te schilderen?

Ten eerste is er geen betere manier om van die saaie grijze tegels af te komen. Door buiten tegels te verven voeg je kleur toe. Ten tweede is het een kostenbesparende manier om je tuin van een nieuw uiterlijk te voorzien. Bovendien is passende betontegelverf te vinden binnen ons assortiment. Deze producten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Via onze webshop kun je eenvoudig aangeven in welke kleur je de verf wilt laten mengen. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande kleurenpasta’s komt de kleur optimaal tot zijn recht. De producten die geschikt zijn om tuintegels mee te verven zijn extreem slijtvast, bieden een uitstekende dekking en gaan de aanhechting van vuil tegen.

Welke tegelverf voor buiten gebruik ik?

Grindtegels verven met betonverf wordt afgeraden om de eerder genoemde redenen. Maar voor welke optie kies je dan als je tuintegels gaat verven? Wij raden het gebruik van wegenverf aan. Dit product heeft een isolerende werking, een uitstekende weerstand tegen slijtage en bovendien droogt deze verfsoort snel. Ook is de dekking van deze verf top. Daarnaast kunnen wij deze verf in elke gewenste lichte kleur voor je mengen. Zo kun je jouw tuin zo kleurrijk maken als jij dat wilt. Weg met die saaie grijze tegels, jij bepaalt de look van je tuin.

Er zijn meerdere passende producten binnen ons uitgebreide assortiment te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is deze Vista 2K PU Wegenverf – 3.5 Kilo Set. Dit product kunnen we in meerdere kleuren voor je mengen, waaronder RAL 3000 (vuurrood) en RAL 6018 (geelgroen). Dit product heeft een extreem hoge slijtvastheid en een hoge dekkracht. Bovendien is deze wegenverf sneldrogend en vermindert het de vuilaanhechting. Een andere goede optie als je tuintegels gaat verven is deze Heron Universele Wegenverf Wit & Geel. Ook dit product heeft een extreem hoge slijtvastheid, droogt snel en dekt uitstekend. Andere aanraders uit ons assortiment zijn deze Vista Wegenverf 752 – 2.5 liter en deze Avis Wegenverf – Geel. Een echte alleskunner die ook geschikt is voor tuintegels is de Brantho Korrux 3-in-1 Zijdeglans. Het grote voordeel van deze coating is dat hij door ons te mengen is in bijna elke kleur.

Lees ook: