• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 liter

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 liter productinformatie

  • 2-Componenten
  • Aanbrengen met kwast, roller of verfspuit
  • Extreem duurzaam
  • Gemakkelijk te verwerken

Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 liter omschrijving

Vista Wegenverf 2K PU is een twee-componenten polyurethaan wegenverf. Deze wegmarkering is speciaal geschikt voor o.a. snelwegen, parking plaatsen.

LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Kleuren uit de kleurenwaaiers zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Vista 2K PU Wegenverf is een twee-componenten polyurethaan wegenverf. Deze 2K wegenverf - wegmarkering is speciaal geschikt voor o.a. parking plaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en een snelle droging nodig is. De Vista 2K PU Wegenverf heeft de volgende eigenschappen: een extreem hoge slijtvastheid, is goed reinigbaar en een hoog dekvermogen. De 2K Wegenverf is door zijn lakachtige oppervlakte geschikt voor industriële markeringen. De twee-componenten wegenverf is ook in een spuit variant verkrijgbaar, genaamd Vista 2K PU Wegenverf-Spray.

Extra informatie over Vista Wegenverf 2K PU 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Vista Wegenverf 2K PU bestellen bij Verfwinkel.nl
Vista Wegenverf 2K PU bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Wegenverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 4-5 m2/liter
Merk Vista
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 liter bestand(en) downloaden

Top