Subtle Stone van Flexa: Steengoede Subtiliteit

Subtle Stone van Flexa is één van de hoogtepunten uit de Flexa Pure kleurenwaaier. Dit is een beige met grijze kleur die een neutrale uitstraling heeft. Hierdoor valt het te combineren met veel kleuren en past het bij diverse woonstijlen. Subtle Stone van Flexa doet denken aan een andere bekende kleur van dit verfmerk: Urban Taupe. Het grootste verschil is dat Urban Taupe net wat donkerder is qua tint. Zoek je dus een lichter alternatief voor Urban Taupe, dan is Subtle Stone van Flexa een formidabele keuze. Maar ook van zichzelf is Subtle Stone muurverf de moeite waard. We vertellen je er in deze kleurenblog alles over, van de kleurcode tot aan de producten die je in deze tint kunt laten mengen.

Flexa Subtle Stone kleurcode

Er is geen specifieke Subtle Stone kleurcode. Zo’n code heb je ook niet nodig als je jouw muurverf in deze tint wilt laten mengen. Via de webwinkel van Verfwinkel.nl doe je dit eenvoudig en snel. Ga naar de productpagina van de muurverf die je op het oog hebt. Selecteer een volume, waarna je via de online kleurenwaaier de tint kunt selecteren waarin je jouw verf wilt laten mengen. Zoek de kleurnaam Subtle Stone, waarna je deze kleur kunt selecteren. Bestel jouw product en klaar is kees. Hierna mengen wij, met behulp van onze kwalitatief hoogwaardige kleurenpasta’s, jouw muurverf in deze tint.

Tot welke kleurenwaaier behoort Subtle Stone Flexa voor de muur?

Subtle Stone van Flexa is afkomstig uit de kleurenwaaier Pure by Flexa ColorLab. Binnen deze waaier zijn vele trendkleuren te vinden die het goed doen onder onze klanten. Subtle Stone van Flexa is één van de hoogtepunten uit deze collectie. Alhoewel je deze kleur kunt bekijken via een online kleurenwaaier, raden we altijd aan om een fysieke waaier aan te schaffen. Dit biedt je de meest natuurgetrouwe weergave van deze tint. Bestel daarom de Flexa Pure Kleurenwaaier bij onze webshop. Je hebt ook de optie om een losse Flexa Pure Kleurenstaal A4 – Subtle Stone te bestellen.

Met welke kleuren kun je Flexa Subtle Stone combineren?

Flexa Subtle Stone heeft een neutrale uitstraling en kan hierdoor met vrijwel iedere tint gecombineerd worden. Binnen de Flexa Pure kleurencollectie zijn diverse andere kleuren te vinden waarmee je een combinatie kunt maken. Flexa heeft hier een aantal suggesties voor. Wil je een ton sur ton combinatie maken, dan combineer je Subtle Stone van Flexa met Mild Honey en Gentle Honey. Zoek je een combinatie met andere neutrale kleuren, dan zijn Mild Bean en RAL 9001 goede opties. Daarnaast zijn er nog de aanraders van de designers van Flexa. Zij zijn van mening dat je deze kleur uitstekend kunt combineren met Real Lavender en Delicate Lilac.

In welke ruimtes kun je Flexa muurverf met kleur Subtle Stone toepassen?

Dankzij de neutrale uitstraling is Subtle Stone van Flexa een kleur die je flexibel in kunt zetten. De greige kleur zorgt ervoor dat deze tint een goede keuze is voor je woonkamer. Het gaat niet alleen goed samen met eventuele andere kleuren die je op je wanden hebt, maar Subtle Stone past ook goed bij je meubilair. Door de aanwezigheid van subtiele bruine, beige en grijze klanken is dit daarnaast een rustgevende kleur. De woonkamer is bij uitstek een ruimte binnen je woning waar je wilt kunnen ontspannen. De subtiliteit van deze kleur draagt hier aan bij.

Maar er zijn nog veel meer ruimtes binnen je woning waar Subtle Stone van Flexa zou passen. Door de combinatie van neutraliteit en rust is deze kleur een goede keuze voor je slaapkamer. Rustgevende kleuren hebben een positief effect op je nachtrust. Je kunt Flexa Subtle Stone ook toepassen in de keuken. Hierbij kun je het beste gebruikmaken van schrobvaste verf. Daarnaast is een badkamer in deze kleur een lust voor het oog. Kies hierbij voor een goede dampdoorlatende en schimmelwerende muurverf, bijvoorbeeld deze Sigma Sigmaresist Fungi Matt – Schimmelbestendige Muurverf. Voor een warm welkom voor je gasten kun je de hal in deze tint verven.

Welke producten kun je in Subtle Stone laten mengen?

Omdat Subtle Stone een kleur van Flexa is, is het logisch om één van hun muurverven in deze kleur te laten mengen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf. Maar ook producten van andere merken kun je in deze kleur van Flexa laten mengen. Goede voorbeelden hiervan zijn deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, deze Sigma Sigmapearl Clean Matt en deze Histor Perfect Finish Muurverf – Mat. Bij Verfwinkel.nl ontdek je niet alleen de mooiste verfkleuren, maar wij zorgen ervoor dat jouw kleuren optimaal uit de verf komen. Laat daarom jouw verf in kleuren mengen door ons.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Zijdemat
  Flexa Pure Muurverf - Zijdemat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: