• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Flexa Pure Muurverf - Zijdemat

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Donkere kleuren in Flexa Pure Muurverf - Zijdemat is niet verkrijgbaar in 5 liter verpakkking. Wil je een donkere kleur kies dan voor 2 x 2,5 liter verpakking van: Flexa Pure Muurverf - Zijdemat

Flexa Pure Muurverf - Zijdemat productinformatie

  • Goed dekkend
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen
  • Voor muren en plafonds
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Flexa Pure Muurverf - Zijdemat omschrijving

Flexa Pure Muurverf Zijdemat is een zijdematte, schrobvaste, waterverdunbare muurverf voor binnen. Flexa Pure Muurverf Zijdemat is geschikt voor muren en plafonds op (bak)steen, papierbehang, hard- en zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Flexa Pure Muurverf Zijdemat is prettig te verwerken en dekt goed. Om een mooi egaal, fluweelmat eindresultaat te verkrijgen adviseren we om twee lagen FLexa Pure Muurverf Zijdemat aan te brengen.


Flexa Pure Muurverf Zijdemat:
- Aanbrengen: Bij voorkeur onverdund met een kwast of muurverfroller
- Stofdroog: na ca. 1-2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 3-6 uur 
- Uitgehard: na ca. 48 uur 
- Verbruik: ca. 10 m2/liter


Flexa Pure Krijtverf met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij 'opmerkingen' je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Flexa op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf  Zijdemat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Zijdemat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor binnen
Rendement 10 m2 per liter
Merk Flexa
Levertijd Op voorraad

Flexa Pure Muurverf - Zijdemat bestand(en) downloaden

Top