Flexa Pure Muurverf Zijdemat - Acryl

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Flexa Pure Muurverf Zijdemat - Acryl productinformatie

  • Schrobbaar
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Flexa Pure Muurverf Zijdemat - Acryl omschrijving

Flexa Pure Muurverf Zijdemat is een zijdematte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Geschikt voor zowel muren en plafonds. Onbehandelde oppervlaktes eerst voorstrijken met een voorstrijkmiddel. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden.

Extra informatie over Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Flexa Pure Muurverf Zijdemat bestellen bij Verfwinkel.nl
Flexa Pure Muurverf Zijdemat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Binnen
Rendement 12 m2 per liter
Merk Flexa

Flexa Pure Muurverf Zijdemat - Acryl specificaties

Een zijdematte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Deze latex is voor binnen toepassing geschikt, muren en plafonds. Onbehandelde oppervlaktes eerst voorstrijken met een voorstrijkmiddel. Droogtijd: 8 tot 12 uur voordat er geschilderd kan worden.Theoretisch rendement: 10m2/Lr. Aan te brengen met kwast, roller, of spuiten.


Productkenmerken
schrobbaar met kleurbehoud
Isoleert nicotine & roet
Fluweel mooi

Afwerking: Zijdemat
Rendement: 12 m²/L
Droogtijd: Gemiddeld 6 uur bij 20°C per laag
Lagen: 2
Applicatie beschrijving: Acrylkwast Muurverfroller
De ondergrond: Geschikt voor binnen op (bak)steen, papierbehang, hard- en zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. Goed bestand tegen continue waterdampbelasting in de doucheruimte.
Bewaren: Vorstvrij bewaren