• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)
Flexa Urban TaupeFlexa Urban Taupe

Wat Urban Taupe Flexa zo’n veelzijdige kleur maakt

Urban Taupe Flexa is helemaal in op dit moment. Het is één van die kleuren die je ineens vaak bij mensen in hun woonkamer tegenkomt. Voor Flexa verf is Urban Taupe één van de kleuren die je bij ons kunt laten mengen. Ook andere Flexa taupe varianten mengen we graag voor je. Goede voorbeelden hiervan zijn Full Taupe, Delicate Taupe, Lush Taupe, Subtle Taupe, Nepal Nuance Taupe en Gentle Taupe van Flexa. Daarnaast kun je ook muurverf van Histor in een taupe kleur laten mengen door ons. Hierbij kun je kiezen variaties zoals Forel S 2005-Y50R, Lei S 3005-Y50R en Klei S 5005-Y50R. 

Wat is Urban Taupe Flexa voor kleur?

Taupe wordt in het Nederlands ook wel greige of leverkleur genoemd. Die laatste term klink niet zo aanlokkelijk, dus geen wonder dat we in ons land de Franse term taupe hanteren. Deze kleur is een combinatie van grijs en bruin. Taupe kan goed gecombineerd worden met andere tinten. Vooral in combinatie met felle kleuren, natuurlijke kleuren en pasteltinten doet deze kleur het goed. Urban Taupe Flexa behoort tot de lichtere varianten van deze kleur. Er zijn ook donkerdere varianten zoals Lush Taupe of Full Taupe. Deze donkere tinten van taupe kunnen voortreffelijk gecombineerd worden met lichtere tinten zoals wit of een lichte variant van taupe zoals Delicate Taupe.

Urban Taupe Flexa voor je woonkamer

Zit je erover na te denken om Flexa Urban Taupe als muurverf voor je woonkamer te gebruiken? Je bent niet de enige. Inmiddels is taupe al meerdere jaren een geliefde interieurkleur. Dat is niet voor niets. Urban Taupe van Flexa creëert een aangename sfeer binnen je woonkamer. Het voegt een fijne warmte toe, waarbij je zowel kleuren kunt toevoegen die op taupe aansluiten als kleuren die contrasteren. Een mooie combinatie die je in je woonkamer kunt maken is Urban Taupe met oud roze. Door de neutraliserende werking op harde kleurcontrasten voegt taupe een mate van gezelligheid aan je woonkamer toe.

Door de warmte die het van nature bezit, is taupe ook een geschikte kleur voor je slaapkamer. Een slaapkamer moet knus aanvoelen. Hier moet je optimaal kunnen ontspannen, zodat je een goede nachtrust krijgt. Een ander voordeel van taupe is dat het goed past bij diverse interieurstijlen. Zo sluit taupe perfect aan op een landelijk interieur, maar kan deze kleur ook deel uitmaken van een Scandinavisch interieur. Van moderne tot aan klassieke interieurs, deze kleur past overal bij. Het toont eens te meer de veelzijdigheid van deze kleur aan.

Urban Taupe van Flexa bestellen bij Verfwinkel.nl

Urban Taupe van Flexa is één van de populairste varianten van taupe van dit moment. Je kunt het op diverse manieren gebruiken en deze tint kan met vele andere kleuren gecombineerd worden. Naast Urban Taupe Flexa zijn er nog verscheidene andere varianten van taupe verkrijgbaar bij ons. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Parel Taupe verf van Flexa of Gentle Taupe verf van Flexa. De keuze is geheel aan jou. Je kunt je inspiratie de vrije loop laten. Bij Verfwinkel.nl koop je de beste verfproducten voor scherpe prijzen. Wacht niet langer, en profiteer nu ook van onze lage prijzen.

 

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs