Early Dew combineren: tips en inspiratie

Overweeg je om Early Dew te combineren met een andere kleur? Early Dew is één van de populairste kleuren van Flexa. Dit merk staat bekend om zijn uitgebreide kleurencollecties vol mooie kleuren die voor diverse verfklussen geschikt zijn. Early Dew kan getypeerd worden als een koele tint die voornamelijk groen is, maar waar ook hinten van voornamelijk grijs en blauw in te zien zijn. De naam van deze verfkleur is een referentie naar de kleur van het dauw dat op gras ontstaat in de vroege ochtend. Deze naam spreekt al tot de verbeelding, maar waarschijnlijk zul je pas echt geïnspireerd raken als je deze mooie kleur ziet in een Flexa kleurenwaaier. Een groot voordeel van deze tint is dat je Early Dew van Flexa kunt combineren met diverse andere kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel deze blog.

Denim Drift combineren met Early Dew

Een andere populaire kleur uit de kleurencollectie van Flexa is Denim Drift. Dit is een blauwe kleur met een grijze ondertoon. Net als Early Dew heeft Denim Drift een wat koelere uitstraling. De groengrijze uitstraling van Early Dew gaat goed samen met deze tint. Door de aanwezigheid van grijs in beide kleuren hebben allebei deze tinten iets neutraals en tegelijkertijd hebben ze toch een eigen persoonlijkheid. Als je een wat koelere sfeer wilt doen ontstaan binnen een vertrek, zijn Denim Drift en Early Dew een uitstekende aanvulling op elkaar.

Urban Taupe en Early Dew combineren

Nog zo’n populaire tint uit de kleurencollectie van Flexa: Urban Taupe. Early Dew combineren met taupe is sowieso een aanrader, en wij vinden Urban Taupe dan nog net wat specialer. Urban Taupe is een veelzijdige kleur. Deze combinatie van grijs en bruin staat ook wel bekend als greige. Als je houdt van lichte en zachte kleuren, is de combinatie van Early Dew en Urban Taupe perfect voor jou.

muurverf inspiratiemuurverf inspiratie

Flexa Early Dew combineren met andere kleuren

Naast de hierboven genoemde tinten van Flexa zijn er nog diverse andere kleuren waarmee je Early Dew kunt combineren. Ten eerste kun je kiezen voor complementaire kleuren. Dit zijn kleuren die een goede aanvulling zijn op Early Dew. Zo kun je onder meer Early Dew combineren met grijs, Early Dew combineren met groen en Early Dew combineren met blauw. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatie met een kleur die wat meer contrasteert met deze Flexa tint. Je kunt bijvoorbeeld Early Dew combineren met wit, Early Dew combineren met roze, Early Dew combineren met okergeel en Early Dew combineren met zwart.

Early Dew combineren met welke kleur? Ontdek het bij Verfwinkel.nl

Er zijn veel mogelijkheden als je Early Dew wilt combineren. Hierbij kun je kiezen voor verschillende andere verfkleuren. Het is zelfs mogelijk om Early Dew te combineren met behang. Wil je de kleur Early Dew combineren met een andere tint, dan is Verfwinkel.nl de online verfshop voor jou. Wij kunnen verfproducten van de beste merken van dit moment mengen in de kleur die jij voor ogen hebt. Natuurlijk kun je Flexa producten mengen in Flexa kleuren, maar ook producten van andere merken kun je laten mengen in een Flexa kleur. Wij zorgen ervoor dat de door jou gewenste kleuren perfect uit de verf komen. Ontdek de kleuropties zelf en bekijk nu ons uitgebreide assortiment. Wil je deze kleur zien op de muur? Kies dan voor een Flexa kleurentester.

 1. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  57 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: