Tot 10% Extra Kassakorting op alles 
v.a. €100 = 5% • v.a. €150 = 7,5% • v.a. €200 = 10%

Tot 10% Extra Kassakorting op alles!| v.a. €100 = 5% • v.a. €150 = 7,5% • v.a. €200 = 10% 

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Early Dew

Early Dew: één van de mooiste kleuren van Flexa

Flexa is een verfmerk dat bekend staat om zijn fantastische kleuren, en Early Dew kan zeker als fantastisch omschreven worden. De Early Dew kleurcode is 3031. Zo kun je deze tint sneller terug vinden binnen de kleurencollectie. De kleur van Early Dew valt als blauw grijs te omschrijven. Dit geeft Early Dew van Flexa een frisse uitstraling die toe te passen valt binnen verschillende soorten interieurs. Hierbij kun je denken aan Early Dew voor een industrieel interieur, Early Dew op de muur van een huiskamer met een modern interieur, een Early Dew babykamer of een ontspannende slaapkamer met Early Dew op de muur. Met Flexa Creations Early Dew is een hoop mogelijk.

Early Dew muurverf

Early Dew verf is er in allerlei varianten, waaronder Early Dew muurverf. Hiermee kun je bijvoorbeeld Early Dew in de woonkamer, Early Dew van Flexa in de slaapkamer en op de babykamer Early Dew toepassen. Early Dew muurverf is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Zo kun je onder meer kiezen voor 500 ml, 1 liter, Flexa Early Dew 2.5 liter muurverf, Flexa Early Dew 5 liter muurverf en 10 liter. In de praktijk kiezen klanten het vaakst voor Flexa Creations Early Dew 2.5 liter. De Early Dew kleur komt goed tot zijn recht op je muur. Je kunt hierbij kiezen voor Flexa muurverf in Early Dew kleur, bijvoorbeeld Flexa Creations Early Dew muurverf of Flexa Strak op de Muur Early Dew, maar dit hoeft niet.

Het is namelijk mogelijk om een kleur als Early Dew van Flexa toe te passen bij producten van andere merken. De naam Early Dew is uniek bedacht door Flexa, een Early Dew kleurcode ral of ral nummer Early Dew bestaat dus niet. Flexa Creations muurverf met Early Dew kleur, Early Dew houtverf en andere producten voor de muur in de Early Dew kleur zijn via onze webwinkel verkrijgbaar voor de scherpste prijzen van nu. Zelfs Flexa krijtverf met Early Dew kleur behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Early Dew kleurenwaaier

Wil je zeker weten of Early Dew iets voor jou is? Maak dan gebruik van een Early Dew kleurenwaaier. Je kunt een kleurenwaaier online bekijken, maar voor de meest accurate weergave van de kleuren kun je het beste een fysieke Flexa kleurenwaaier kopen. Je kunt ook kiezen voor een Early Dew tester, waarbij je met behulp van een Flexa kleurtester wat Early Dew aanbrengt op de ondergrond om te zien hoe de kleur er in het echt uitziet. Een kleurenwaaier is ook perfect om Early Dew en andere Flexa Creations kleuren met elkaar te vergelijken. Wellicht wil je Urban Taupe en Early Dew met elkaar combineren, of wil je Flexa Early Dew vs Tranquil Dawn met elkaar vergelijken. Misschien twijfel je tussen kiezelgroen of Early Dew. Kleurenwaaiers en kleurentesters helpen je om de juiste keuze te maken.

Flexa Creations Early Dew aanbieding

Flexa Early Dew behoort tot de mooiste kleuren uit het kleurenaanbod van dit gerenommeerde verfmerk. Er zijn verschillende soorten verf die je in deze kleur kunt laten mengen. Zo kun je kiezen voor Early Dew muurverf, maar ook Early Dew houtverf is een optie. Hierbij hoef je jezelf niet te limiteren tot Flexa producten, want je ook verven van andere merken laten mengen in deze Early Dew kleur van Flexa. Bij Verfwinkel.nl ontdek je de beste Flexa Early Dew aanbiedingen van dit moment. Kijk eens rond binnen ons aanbod en ontdek zelf een mooie Early Dew aanbieding.

Early Dew gemengd door Verfwinkel.nl

Early Dew is een populaire kleur uit de Flexa Creations serie. Bij Verfwinkel.nl bestel je heel makkelijk lak of muurverf in deze kleur.

Zo werkt het!

STAP 1
Kies het gewenste product.
Zoek je glanzende verf of juist matte verf?
De meeste verf bestaat in een glanzende en een matte variant.

Zoek je verf voor de keukenmuur?
Dan adviseren we Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean of Flexa Easycare Keuken.

Is de verf voor een muur in de slaapkamer?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Muurverf Extra-Mat Early Dew.

Gaat het om verf voor deuren of kozijnen?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Lak Extra Mat Early Dew.

STAP 2
Rechts naast de afbeelding kies je het volume.

Wil je weten hoeveel liter je moet bestellen voor jouw klus?
Kijk dan naar het rendement van het product.

STAP 3
Klik op het vakje onder Kies je kleur.
Vul Early Dew in bij “Zoek een kleurnaam of -code”.
Klik op de gevonden kleur.
Klik linksboven op ✓ Selecteer.

Jouw kleur wordt weergegeven in het vakje onder “Kies je kleur”.
Controleer of hier de juiste kleur staat.

STAP 4
Kies het aantal dat je wilt bestellen.

STAP 5
Vervolgens kies je voor "Toevoegen aan winkelwagen".

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs