De beste dekkende zwarte tuinbeits van nu

Voor diverse houten ondergronden buiten kan een dekkende zwarte tuinbeits de ideale oplossing zijn. De weersomstandigheden buiten hebben invloed op ieder houten oppervlak, of het nu gaat om schuttingen of om je schuur. Een goed dekkende tuinbeits, zwart of een andere kleur, is in zulke situaties een aanrader. Een dekkende zwarte tuinbeits biedt namelijk bescherming tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Van regen en sneeuw tot de UV-stralen van een felle zon, de houten ondergrond krijgt altijd de bescherming die het nodig heeft. Zo kunnen ze er weer jaren tegenaan. Maar welke zwarte tuinbeits die dekkend is kun je het beste kiezen? Dat vertellen we je in deze blog.

Waar moet een dekkende zwarte tuinbeits aan voldoen?

Een beits geeft een houten oppervlak een dekkende laag die voor bescherming zorgt. Hierdoor gaat het hout heel wat jaren langer mee. Vele houten ondergronden buiten kun je voorzien van een laag beits. Hierbij kun je denken aan schuttingen, tuinmeubilair, schuren, loodsen en tuinhuisjes. Dankzij deze dekkende laag kunnen uiteenlopende weersomstandigheden het hout niet meer aantasten. Van hartje winter tot hartje zomer, je weet zeker dat het hout altijd optimaal beschermd wordt. Doordat beits gedeeltelijk in het hout trekt, is de bescherming nog beter. Een bijkomend voordeel van de dekkende zwarte tuinbeits is dat je de ondergrond een strakke look geeft.

Welke dekkende zwarte tuinbeits kan ik het beste kiezen?

Binnen ons assortiment zijn diverse varianten tuinbeits verkrijgbaar. Hierbij heb je de keuze uit grote merken zoals Tenco en Wijzonol. Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen lager dan bij de concurrent terwijl de kwaliteit van hoog niveau is. Zit je nog te twijfelen welke dekkende zwarte tuinbeits je gaat kiezen? Om de keuze makkelijker te maken hebben wij hieronder een aantal suggesties voor je op een rij gezet.

Tenco Tuinbeits Dekkend Zwart

De Tenco Tuinbeits Dekkend Zwart, Tenco Douglas Beits Dekkend - Zwart of de Tenco Houtcoat Zwart - Mat Waterbasis is een uitstekende keuze voor houten ondergronden. Deze coating kun je toepassen op diverse houten oppervlakken: schuren, schuttingen en houten tuinmeubilair bijvoorbeeld. Ook voor grotere toepassingen zoals loodsen en molens is dit een goede keuze. Je hebt de keuze uit 1 liter, 2.5 liter, 5 liter en 10 liter. Dit is een goed dekkende beits die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden met een onderhoudscyclus van 3 tot 4 jaar.

Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Tot slot is de Wijzonol Dekkend Halfglans of de Wijzonol Dekkend Tuinbeits een aanrader uit ons ruime assortiment. Ook Wijzonol is zo’n merk waarbij je altijd goed zit, wat voor verfsoort je ook aanschaft. Je hebt bij ons de keuze uit 1 liter of 2.5 liter. De hoge mate van dekking gaat gepaard met duurzaamheid. Een gemiddelde onderhoudscyclus van 5 jaar is geen uitzondering als je deze beits gebruikt. Wil je liever zelf op zoek gaan naar een goed dekkende zwarte tuinbeits? Neem gerust een kijkje bij onze webshop!  

 1. Tenco Tuindecor Dekkend Tuinbeits - Zwart
  Tenco Tuindecor Dekkend Tuinbeits - Zwart
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Tenco Houtcoat Zwart
  Tenco Houtcoat Zwart
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  80 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Dekkend Tuinbeits
  Wijzonol Dekkend Tuinbeits
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  54 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Wijzonol Dekkend Halfglans
  Wijzonol Dekkend Halfglans
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  19 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: