Wijzonol Dekkend Tuinbeits

-36%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Wijzonol Dekkend Tuinbeits productinformatie

  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Vochtregulerend
  • Voor buiten
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Wijzonol Dekkend Tuinbeits omschrijving

Wijzonol Dekkend Tuinbeits is een vochtregulerende, uv bestendige, laag zijdeglanzende dekkende beitsverf op alkydhars basis voor buiten. Topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, uitstekende vloeiing en dekking. Geschikt als laag zijdeglanzende afwerking voor houten tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola's en gevelbetimmering.

Extra informatie over Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Dekkend Tuinbeits bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Dekkend Tuinbeits bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Terpentine basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Buiten
Merk Wijzonol

Wijzonol Dekkend Tuinbeits specificaties

vochtregulerende, uv bestendige, laag zijdeglanzende dekkende beitsverf op alkydhars basis voor buiten. topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, vochtregulerend en uitstekende vloeiing en dekking. geschikt als laag zijdeglanzende afwerking voor houten tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen en pergola's en gevelbetimmering.