Couleur Locale van Flexa: Van streek door de omgeving

Couleur Locale is een verzameling van oogstrelende lokale kleuren die samengesteld is door Flexa. Binnen deze kleurencollectie ontdek je tinten die van over de hele wereld afkomstig zijn. Flexa Couleur Locale is een ode aan de kleuren en culturen van deze plekken. Zo kun je de tinten van het buitenland binnen je huis toepassen. Bij Couleur Locale zit je altijd goed voor een mooie verfkleur. In deze blog vertellen we je meer over Coleur Locale en de kleuren die tot deze collectie behoren. Ook laten we je zien welke producten van deze kleuren kunnen worden voorzien en hoe je bij ons de kleur van jouw verf kunt selecteren. Kies voor de sprankelende kleuren van Couleur Locale.

Wat is Couleur Locale?

Tijdens de jaren 70 bracht Flexa zijn eerste kleurencollectie uit: Haute Couleur. Dat smaakte naar meer, waarna het verfmerk een collectie wilde samenstellen die meer was dan alleen maar een verzameling van kleuren. Ze wilden een beleving ervan maken. Dat kreeg Flexa absoluut voor elkaar met Couleur Locale. Met behulp van dit kleurenpalet konden mensen kleuren van over de hele wereld ervaren. Deze tinten zijn afkomstig uit de lokale cultuur en natuur. Omdat dit palet al een tijdje meegaat, zijn er Flexa Couleur Locale oude kleuren.

Couleur Locale kleuren

Binnen deze kleurencollectie ontdek je tinten van over de hele wereld. Van Flexa Couleur Locale Kenia tot Couleur Locale Havana, van Flexa Couleur Locale Toscane tot Couleur Locale Caribbean: Flexa heeft het allemaal. Inmiddels bestaat deze verzameling aan lokale tinten uit 35 kleuren waarbij er vijf categorieën te onderscheiden vallen:

 • Positive Thailand: tot dit palet behoren de gele en witte tinten, die qua uitstraling doen denken aan lokale kruiden zoals kurkuma.
 • Energizing Ireland: natuurtinten, waarbij de nadruk ligt op verrassende groene tinten.
 • Couleur Locale Balanced Finland: frisse grijze tinten met een neutrale uitstraling die voor balans zorgen.
 • Passionate Argentina: extraverte en oogstrelende varianten van rood.
 • Relaxed Australia: zachte varianten van bruin en beige.

De hoofdkleuren van deze kleurenverzameling zijn rood, geel, groen, beige, bruin, grijs en wit. Naast deze lijnen zijn er ook losse lokale kleuren terug te vinden binnen het aanbod aan tinten. Hierbij kun je denken aan kleuren zoals Napels Wit, Monaco Lichtbeige en Long Island Zacht Kiezel.

Couleur Locale voor muurverf en lakken

De kleuren van Couleur Locale zijn ideaal voor jouw muurverf. Hiermee haal je culturen van over de hele wereld in huis. De tinten uit de Couleur Locale collectie komen het beste tot hun recht als je kiest voor Flexa producten zoals deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat, deze Flexa Strak op de Muur - Mat en deze Flexa Easycaref Muren – Mat. Lakken kunnen ook in Couleur Locale tinten gemengd worden, bijvoorbeeld Flexa Creations Lak Extra Mat of een product Flexa Strak in de Lak product. 

Couleur Locale kleuren laten mengen bij Verfwinkel.nl

Met Coleur Locale haal je de wereld in huis. Deze kleurenverzameling is een ware beleving die je brengt naar diverse plekken op de wereld. Zowel muurverf als lakken kunnen van Couleur Locale kleuren voorzien worden. Deze kleuren kun je selecteren bij de muurverf of lak van jouw keuze. Kies eerst een hoeveelheid en klik vervolgens op Kies je Kleur. Selecteer de Couleur Locale collectie en bepaal vervolgens de kleur van je verf. Bestel jouw verf, waarna wij ervoor zorgen dat jouw Couleur Locale verf gemengd en snel geleverd wordt voor de scherpste prijzen van dit moment. Kies daarom voor Flexa Couleur Locale bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  Flexa Powerdek Muren & Plafonds Muurverf
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  47 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: