• Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss

Nog %1 beschikbaar
Vanaf Normale prijs
106,91 66,81
Maak je keuze
Adviesprijs
Kortingsprijs
Loading...

Meest besteld

RAL 9010 - Reinweiss RAL
RAL 9001 - Crèmewit RAL
RAL 9002 - Grijswit RAL
RAL 7021 Zwartgrijs RAL
RAL 7016 Antracietgrijs RAL
N0.15.10 - Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren.
E8.35.65 - Okergeel Sikkens 5051 Color Concept
Q0.05.10 - Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren.
U4.15.10 - Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren.
RAL 5004 Zwartblauw RAL
RAL 3005 Wijnrood RAL
RAL 6009 - Dennegroen RAL
RAL 1013 Parelwit RAL
RAL 5011 Staalblauw RAL
RAL 7022 Ombergrijs RAL
RAL 7024 Grafietgrijs RAL
RAL 7035 Lichtgrijs RAL
RAL 7039 Kwartsgrijs RAL
RAL 7044 Zijdegrijs RAL
RAL 9004 Signaalzwart RAL
RAL 9011 Grafietzwart RAL
RAL 9017 Verkeerszwart RAL

Bijna alle kleurcollecties zijn te mengen op onze verfmerken. Wij kunnen bijvoorbeeld Flexa kleuren op Sikkens verf mengen en omgekeerd. Open hieronder de kleurenwaaier en kies jouw kleur.

Open colourselector
Op voorraad

Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss productinformatie

  • Hoge dekkracht
  • Uitstekend Glansbehoud
  • Uitstekend Kleurbehoud
  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • UV- bestendig

Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss is een halfglanzende, extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije lak voor buiten. Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse harde kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol XD Semi Gloss is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Rubbol XD Semi Gloss zorgt voor een schitterend en duurzaam eindresultaat. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van tot wel tien jaar behaald worden.

Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss:
- Aanbrengen: met kwast en roller.
- Stofdroog: na ca. 3 uur
- Kleefvrij: na 6 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 18 uur
- Verbruik: 14-16 m²/l 
- Onderhoudscyclus van doorgaans 8-10 jaar

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss versus Sikkens Rubbol XD High Gloss
Voor buiten biedt een hoogglans lak de beste bescherming. Zeker een lak als Rubbol XD Gloss 1 liter wordt veel gebruikt als buitenlak met een lang glans- en kleurbehoud. Wil je liever niet de hoge bolle glans van de Rubbol XD High Gloss dan is een Sikkens Semi Gloss een prima alternatief. Hiermee heb je de voordelen van een Sikkens High-Gloss met de uitstraling van een Sikkens Semi Gloss buiten.
Deze Semi Gloss van Sikkens is net als de Sikkens Rubbol XD High-Gloss extreem weersbestendig en maximaal onderhoudsvrij met een prachtig kleurbehoud.

Sikkens XD Gloss ervaring
Sikkens Rubbol XD wordt door de schilder en de doe-het-zelver als een fijne verf ervaren. Of je nu kiest voor de Sikkens Rubbol XD High-Gloss of de Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss met beide producten heb je een uiterst duurzame verf met een uitstekende buitenduurzaamheid in handen. Doordat deze Sikkens buitenlakken prettig te verwerken zijn, mooi vloeien en een goede kantendekking hebben weet je zeker dat je met kwaliteit schildert en je buitenschilderwerk en voor jaren beschermt is.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss ral 9010 en talloze andere kleuren:
Sikkens Rubbol XD Semi Gloss ral 9010 is veruit de meest bestelde kleur. Maar dat wil niet zeggen dat het een standaardkleur is. Ral 9010 wordt veel gebruikt voor het schilderwerk buiten omdat het een neutrale witte tint is die warm aanvoelt en toch wit lijkt. Ook omdat er veel hekwerken, rolluiken en kunststof kozijnen in ral 9010 geleverd worden, wordt er ral 9010  gekozen voor het overige schilderwerk. Bijna iedereen heeft wel ergens in huis ral 9010 gebruikt, mede ook omdat het echt de favoriete wittint van de schilder is. 
Naast Ral 9010 mengen onze mengexperts voor jou deze Sikkens XD Semi Gloss in talloze andere kleuren. We kunnen deze duurzame halfglanslak voor buiten in bijna elke gewenste kleur mengen, dus ook in jouw favoriete kleur. Of je nu kiest voor Sikkens Rubbol XD Gloss 9010, of voor Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss ral 9010 of voor een Sikkens buitenlak in Mergelwit,  Monumentengroen, ral 7016 of een hele andere kleur Verfwinkel.nl heeft het.
Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam en/of kleurcode noteren. 

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss aanbieding:
Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij verfwinkel.nl ook nog eens de beste Sikkens XD Gloss aanbieding.
Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.
Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss 2,5 liter
Door de veelzijdigheid van deze XD semi gloss verf kun je de Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss voor bijna elke verfklus buiten gebruiken. Of je nu de buitendeuren, de kozijnen, de boeiboorden en daklijsten of de poort wil schilderen. Met Sikkens Rubbol XD Semi Gloss weet je zeker dat je voor lange tijd de ondergrond beschermd tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor Sikkens XD Semi-Gloss kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is een Sikkens Rubbol XD Semi Gloss 2,5 liter fijn om in huis te hebben. Klaar met de klus en nog een beetje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss in verschillende volumes:
Wil je Sikkens Semi Gloss voor buiten dan kun je kiezen voor de duurzame Rubbol XD of de Sikkens Rubbol SB. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende volumes. Hierdoor is voor elke klus de perfecte hoeveelheid te verkrijgen. Zo schilder je met 500 ml Rubbol XD ongeveer 7 m2, dat wil dus zeggen dat je 1 deur prima met 500 ml kunt voorzien van 1 laag verf. Perfect dus voor als je alleen die beschadigde deur wil schilderen. Of de voordeur in een andere kleur wilt dan de rest van je huis. Daarnaast is de Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss  verkrijgbaar in 1 liter. Goed voor 14-16 m2. Verreweg het meest gebruikte volume verf. Met een liter kun je een groot gedeelte van je buitenklus klaren en voor de echt grote klussen bestel je eenvoudig 2,5 liter Sikkens Rubbol XD Semi Gloss aanbieding van verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit teveel voor je klus. Klaar met de klus en een restje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt. Vergeet niet het kleurnummer te noteren op je blikje of potje.

Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss
Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Sikkens buitenlak  breng je het beste aan met een Meesterhand Gold – Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.

Kies voor de maximale bescherming van je hout met Sikkens Rubbol XD
Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss beschermt tot wel 10 jaar! Maar natuurlijk niet zonder goed verfsysteem. Daarom raden we aan om op hout eerst een laag Sikkens Rubbol Primer Extra aan te brengen. Deze zijdeglanzende grondverf zorgt ervoor dat de Rubbol XD nog beter tegen weersinvloeden bestand is. Ook blijft de glans langer mooi. Wil je kunststof, metaal, ijzer of een andere ondergrond schilderen met de Sikkens Rubbol XD? Voorzie deze dan eerst van een geschikte primer zoals bv de Sikkens Redox AK Primer of Südwest Allgrund voordat je de Primer Extra aanbrengt.

Sikkens Rubbol XD= vier seizoenenverf
Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een vier-seizoenenverf. Dat wil zeggen dat deze al vroeg in het seizoen buiten gebruikt kan worden, maar ook later in het seizoen is deze verf nog prima te verwerken om de klus af te maken. De Rubbol XD Semi-Gloss van Sikkens is inzetbaar van 0˚C tot 30˚C. Ook in het voor- en naseizoen is deze halfglanslak van Sikkens uitstekend UV-bestendig en behoudt hij glans en kleur.

Sikkens Duurzame en bio-based verf
De ontwikkeling van verf staat niet stil en ook verffabrikanten vinden het steeds belangrijker dat verf duurzaam geproduceerd wordt zonder dat de kwaliteit van de verf achteruit gaat. De Sikkens Rubbol XD Semi Gloss heeft een biobased klasse twee conform ASTM D6866. Dat wil zeggen dat de Sikkens Rubbol XD 40-60% Biobased is.

Extra informatie over Sikkens Rubbol XD Semi Gloss 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Kleuren van de online kleurenkaart zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de beeldscherminstellingen.

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Rubbol Semi Gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze halfglans buitenverf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Meer informatie
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Kwaliteit Professioneel
Mengkleur of wit Mengkleur
Verpakt per Stuk
Aanbrengen Kwast, Roller
Ondergrond Diverse ondergronden mits juist voorbehandeld, Hout, Kunststof, Metaal
Onderhoudscyclus 8 Jaar
Reinigbaarheid Goed reinigbaar
Roestwerend Nee
Toepassing Boeiboorden, Deuren, Diverse Toepassingen, Hout, Kozijnen
Verbruik per liter 15 Vierkante meter
4 Seizoenen Nee
Metallic Nee
Kras en slijtvast Nee
Basis Terpentinebasis
Binnen of buiten Buiten
Componenten 1-componenten
Dekkend of transparant Dekkend
Geschikt voor verfspuit Nee
Glansgraad Halfglans
Isolerend Nee
Vochtregulerend Nee
Kleefvrij 6 Uur
Overschilderbaar 18 Uur
Stofdroog 3 Uur
Volledig uitgehard 1 Week

Anderen kochten ook