• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

3M Stofmasker FFP2 - 8822

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

3M Stofmasker FFP2 - 8822 omschrijving

3M Stofmasker FFP2 - 8822 is geschikt voor handmatig en machinaal schuren. Het 3M Stofmasker FFP2 - 8822 biedt een comfortabele bescherming tijdens boren, zagen en handmatig of machinaal schuren. Het geventileerde stofmasker is ontworpen om bescherming op FFP2-niveau te bieden tegen middelhoge niveaus van fijnstof en nevel op olie‑ of waterbasis zoals die gewoonlijk voorkomen bij werken met cement, hout en staal.
3M Stofmasker FFP2 - 8822 heeft een lichtgewicht ontwerp met dubbele hoofdbanden, een duurzame, vormvaste binnenschaal en een bolle vorm is voorzien van een neusbeugel en zacht neusschuim die helpen een comfortabele, stevige pasvorm te realiseren op allerlei maten gezichten.
De warmteopbouw in het masker wordt verminderd door het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel dat uitgeademde lucht verwijdert.


Extra informatie over 3M Stofmasker FFP2 - 8822
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

3M Stofmasker FFP2 - 8822 bestellen bij Verfwinkel.nl
3M Stofmasker FFP2 - 8822 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze stofmaskers of één van onze andere producten? Stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Persoonlijke bescherming
Merk 3M
Levertijd Momenteel niet leverbaar
Top