• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

3M Stofmasker FFP1 - 8710

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

3M Stofmasker FFP1 - 8710 omschrijving

Het 3M Stofmasker FFP1 - 8710 is geschikt voor handmatig schuren. Het  3M Stofmasker FFP1 - 8710 biedt een comfortabele bescherming tijdens handmatig schuren en bij reparatie‑ en decoratiewerkzaamheden binnenshuis.
Dit stofmasker is ontworpen om bescherming op FFP1-niveau te bieden tegen een laag niveau van ongevaarlijk stof en nevel op olie‑ of waterbasis zoals die gewoonlijk voorkomen bij eenvoudige economische activiteiten zoals handmatig schuren.
3M Stofmasker FFP1 - 8710 heeft een lichtgewicht ontwerp met dubbele hoofdbanden, een duurzame, vormvaste binnenschaal en een bolle vorm is voorzien van een neusbeugel en zacht neusschuim die helpen een comfortabele, stevige pasvorm te realiseren op allerlei maten gezichten.


Extra informatie over 3M Stofmasker FFP1 - 8710
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

3M Stofmasker FFP1 - 8710 bestellen bij Verfwinkel.nl
3M Stofmasker FFP1 - 8710 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze mstofmaskers of één van onze andere producten? Stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Persoonlijke bescherming
Merk 3M
Levertijd Momenteel niet leverbaar
Top