• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter

 

Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter productinformatie

  • 1 liter
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering
  • Voor het afmessen van kitten

Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter omschrijving

Zwaluw Concentrated Finisher is een neutraal en universele kitzeep voor het nat afmessen van kitvoegen, om een strakke en gladde kitvoeg te verkrijgen. Zwaluw Concentrated Finisher is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar en bevat geen silicone. Na gebruik van Zwaluw Concentrated Finisher wordt geadviseerd om de ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om eventuele spoorvorming te voorkomen.

LET OP: Restanten van Zwaluw Concentrated Finisher kunnen een negatieve invloed hebben op het vloeigedrag en de hechting van verf. Voor het gebruik Zwaluw Finisher in de concentratie van 1 tot max. 3% aanmaken met water.

Extra informatie over Zwaluw Concentrated Finisher
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Concentrated Finisher bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Concentrated Finisher bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze Finisher of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Glas
Soort Toevoeging
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter specificaties

 Voordelen
- Optimale afwerking
- Makkelijk afmessen

Applicaties
Zwaluw Finisher is ontwikkeld voor het nat afmessen van kitvoegen. Verdun de Finisher tot een oplossing van 1 tot 3% in water (1-3 delen Finisher op 100 delen water). Na het aanbrengen van de kit worden het oppervlak van de voeg en de aanliggende oppervlakken bevochtigd met verdunde Finisher met behulp van een kwast of spray. Daarna wordt de voeg afgewerkt met een spatel, plamuurmes. Nadat de voeg is gladgestreken, kan men deze afwerken met een met verdunde Finisher bevochtigde vinger.

Kleur

Transparent

Verpakking
Can
Flacon

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen + 5°C en + 25°C, tot 24 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Gezondheid & Veiligheid
Het productveiligheidsblad dient te worden gelezen en begrepen voor gebruik. Productveiligheidsbladen zijn beschikbaar op aanvraag en via de Den Braven websites.

Top