• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter

Meer afbeeldingen

 

Den Braven Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter productinformatie

  • 1 liter
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering
  • Voor het afmessen van kitten

Den Braven Zwaluw Concentrated Finisher - 1 Liter omschrijving

Zwaluw Concentrated Finisher is een neutraal en universele kitzeep voor het nat afmessen van kitvoegen, om een strakke en gladde kitvoeg te verkrijgen. Zwaluw Concentrated Finisher is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar en bevat geen silicone. Na gebruik van Zwaluw Concentrated Finisher wordt geadviseerd om de ondergronden te reinigen of na te spoelen met water om eventuele spoorvorming te voorkomen.

LET OP: Restanten van Zwaluw Concentrated Finisher kunnen een negatieve invloed hebben op het vloeigedrag en de hechting van verf. Voor het gebruik Zwaluw Finisher in de concentratie van 1 tot max. 3% aanmaken met water.

Extra informatie over Zwaluw Concentrated Finisher
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Concentrated Finisher bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Concentrated Finisher bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze Finisher of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Glas
Soort Toevoeging
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad
Top