• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Muurverf Schrobklasse 1

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Einza Karat Plus - Muurverf
  Einza Karat Plus - Muurverf
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
  Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Perfect Semi-Matt
  Sigma Perfect Semi-Matt
  4 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Outlet
  Trimetal Magnatex Mat Clean SF
  Trimetal Magnatex Mat Clean SF
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Niet op voorraad
 5. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Pearl Clean Semi-Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Semi-Matt - Afwasbare muurverf
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Trimetal Magna Clean - Mat
  Trimetal Magna Clean - Mat
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf schrobklasse 1 / schrobvaste muurverf

Muurverf schrobklasse 1 / schrobvaste muurverf Schrobvaste muurverf wordt ook wel afwasbare muurverf of afneembare muurverf genoemd. Dit type muurverf heeft zijn naam te danken aan het feit dat je de verflaag goed schoon kunt maken. Bij verf met een slechtere schrobklasse dan muurverf schrobklasse 1 loop je het risico dat het vuil zich aan de verf hecht. Als je in dat geval de verf probeert schoon te maken, tast je de verflaag aan. Wil je dit soort problemen voorkomen, dan kies je voor schrobvaste muurverf. Binnen ons assortiment tref je genoeg verfsoorten met schrobklasse 1 aan. Bovendien bestel je bij ons de beste merken, van Sikkens afwasbare muurverf tot aan Flexa schrobvaste verf.

Wat is schrobvaste muurverf?

Met schrobvaste muurverf bedoelen we alle muurverf die je goed kunt reinigen zonder dat de verflaag wordt aangetast. De mate van schrobvastheid geeft aan in welke mate de verflaag bestand is tegen de slijtage die kan ontstaan na het maken van schoonmaakbewegingen. Schrobvaste muurverven zijn in drie klasses in te delen. Je hebt schrobklasse 1 muurverf, schrobklasse 2 muurverf en schrobklasse 3 muurverf. Schrobklasse 1 is het meest schrobvast, klasse 3 het minst. Je hebt schrobvaste muurverf voor binnen en schrobvaste muurverf voor buiten.

Wanneer kies je voor muurverf schrobklasse 1?

Er zijn plekken binnen je woning waar meer geëist wordt van verf dan gemiddeld. Een goed voorbeeld hiervan is de keukenwand achter het fornuis. Hier wordt geregeld gekookt, en dan kan er wel eens iets mis gaan. We hebben allemaal wel eens gehad dat de tomatensaus opspat of dat er net iets te hard geroerd wordt in een saus. Zonder schrobvaste muurverf zijn dit soort vlekken funest voor de verflaag. Dankzij schrobvaste muurverf in de keuken kun je de wand zonder problemen schoonmaken. Zo blijft de verflaag er te allen tijde goed uitzien.

Maar er zijn meer plekken binnen je woning waar je muurverf met schrobklasse 1 kunt toepassen. Een goed voorbeeld hiervan is de gang. Dit is een plek waar je bijvoorbeeld je natte jas ophangt terwijl de jas tegen de muur aankomt. Of waar je kinderen hun vieze schoenen uitdoen waarbij ze per ongeluk de muur raken. Ook in deze situatie is het fijn om te beschikken over muurverf die zonder problemen schoongemaakt kan worden. Bij muurverf met schrobklasse 1 is dit mogelijk. Daarom is dit ook een goede optie voor buiten en in openbare ruimtes.

Muurverf met schrobklasse 1 van de beste merken

Een groot voordeel van shoppen bij Verfwinkel.nl is dat je bij ons niet alleen het grootste online assortiment van heel Nederland ontdekt, maar dat je binnen dit assortiment de bekendste merken van dit moment tegen lage prijzen kunt bestellen. Een goed voorbeeld hiervan is Sikkens latex die afwasbaar is. Een product uit ons eigen assortiment die geheel schrobvast is, is deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Deze Sikkens afwasbare verf voor binnen voldoet na één maand aan DIN en 13300. Andere bekende merken die je bij ons kunt bestellen zijn Flexa schrobvaste verf, Sigma schrobklasse 1 muurverf, Wijzonol schrobvaste muurverf, Boonstoppel muurverf en nog veel meer.

Schrobvaste muurverf aanbieding: welke verf kies jij?

Op zoek naar de beste schrobvaste muurverf? Bij ons ontdek je de beste merken van nu tegen de scherpste prijzen van dit moment. Je kunt geregeld profiteren van mooie kortingen, dus hou onze webshop in de gaten. Onze verfspecialisten hebben hieronder de beste schrobvaste muurverf producten voor jou verzameld. Deze producten beschouwen wij als de toppers van dit moment:

Vlekken krijgen geen kans bij deze Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean. Deze Sikkens verf is schrobvast. Vloeistoffen druppelen van de muur af, waardoor ze geen kans krijgen om zich te hechten aan de muur. Dit voorkomt de vorming van vlekken. Dit wordt ook wel de Stain Shield Technology genoemd. Deze technologie zorgt voor een permanente barrière zodat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak. Viezigheid en vlekken kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. Hierdoor is deze verf dan ook super geschikt in de keuken op de achterwand in plaats van tegeltjes.

Sigmapearl Clean Matt Muurverf is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Door de Easy Clean Technologie is deze muurverf uitstekend schoon te maken en is deze verf bestand tegen het intrekken van vlekken. Sigmapearl Clean Matt Muurverf glanst na het reinigen niet op en blijft mat.

Wijzonol Extra Reinigbaar is een matte, goed dekkende en extra goed reinigbare muurverf die uitermate geschikt is voor op veel belaste wanden en plafonds die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Denk hierbij aan de (bij)keuken, hal en woonkamer met hardnekkige vlekken zoals sauzen, schoenstrepen, koffie, wasco en meer. Deze vlekken verwijder je in een handomdraai met een vochtige doek, zonder een speciale cleaner te gebruiken.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat is een extra matte, schrobvaste, isolerende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Flexa Pure Muurverf Extra Mat is geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds. Flexa Pure Muurverf Extra Mat isoleert daarnaast ook nog eens vlekken veroorzaakt door nicotine en roet.

Sigma Sigmatex Superlatex Matt – Muurverf is een goed dekkende, universeel inzetbare en waterdampdoorlatende schrobvaste muurverf die gecertificeerd is door Dubokeur. Dit product vergeelt niet en kan aangebracht worden met behulp van een verfspuit. Naast oppervlakken binnen kun je met dit product beschut buitenwerk van verf voorzien.