• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Einza Garant Muurverf Acryl

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Einza Garant Muurverf Acryl productinformatie

  • Snelle levering
  • Voor buiten
  • Waterafstotend
  • Waterdampdoorlatend

Einza Garant Muurverf Acryl omschrijving

Einza Garant Muurverf Acryl is een matte, waterafstotende, goed waterdampdoorlatende, alkalibestendige, vuilafstotende en duurzaam elastische muurverf op silconenhars-Gevelverf. (ook bij temperaturen onder 0° C) Einza Garant Muurverf bezit een mineraal mat oppervlak.

LET OP: Einza Garant gaat na openen van de verfemmer een reactie aan met lucht waardoor de verf kan indrogen in de emmer.  Restanten zijn dan ook enkel te bewaren door ze over te gieten in een kleinere verpakking waarbij deze verpakking in zijn geheel is gevult. Lege blikken met deksel zijn te bestellen via onze website.


Einza Garant Muurverf met jouw kleurkeuze
Kleuren van een andere leverancier kunnen afwijken, dit komt omdat het product op kleur wordt gemaakt met organische pigmenten. Kleuren van onze online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

EinzA op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Einza Garant Muurverf Acryl 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Einza Garant Muurverf Acryl bestellen bij Verfwinkel.nl
Einza Garant Muurverf Acryl bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 5-8 m2 per liter
Merk Einza
Levertijd Op voorraad

Einza Garant Muurverf Acryl bestand(en) downloaden

Top