• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Projectlak Mat 2K Incl. Verharder - Acryl

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Projectlak Mat 2K Incl. Verharder - Acryl productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Trae-Lyx Projectlak Mat 2K Incl. Verharder - Acryl omschrijving

Trae-Lyx Projectlak is een extreem slijtvaste, 2 componentenlak op basis van polyurethaan. Trae-Lyx Projectlak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid, ismakkelijk te verwerken, reukarm, niet vergelend en snel droog. Geschikt voor de afwerking van vloeren en trappen die zeer intensief belast worden. Trae-Lyx Projectlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat en geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren. Trae-Lyx Projectlak Mat geeft de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer.

LET OP: Inhoud van pot + verharder is samen 750 ml of 2,5 liter. 

Waar is Trae Lyx Projectlak toe te passen?
Trae-Lyx Projectlak is door zijn extreme slijt/ en krasvastheid ideaal voor hardhouten vloeren en trappen die zeer intensief gebruikt worden. Denk hierbij aan winkels, kantoren, sportruimtes en andere openbare ruimte.

Handige tips voor het verwerken van Trae Lyx Projectlak
Voordat je Trae-Lyx Projectlak aanbrengt moet je er voor zorgen dat de hardhouten ondergrond droog, schoon was- en vetvrij is. Eventuele polishlagen verwijderen met met Trae-Lyx Polishverwijderaar. Trae-Lyx Projectlak laat zich gemakkelijk verwerken met een kortharige Anza Lakroller en een kwast. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor je parketvloer dien je minstens 3 lagen aan te brengen met een verbruik van 10 -12 m2 per liter. Na mengen van de componenten is verwerkingstijd 2 tot 3 uur.


Trae-Lyx Projectlak Mat Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trae-Lyx Projectlak Mat Verfwinkel.nl Trae-Lyx Projectlak Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad

Trae-Lyx Projectlak Mat 2K Incl. Verharder - Acryl bestand(en) downloaden

Recent bekeken producten

€ 35,95

€ 25,17

€ 32,95

€ 23,07

€ 73,95

€ 51,77

€ 21,95

€ 15,37

Top