• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sudwest Verdunning V33

 

Sudwest Verdunning V33 productinformatie

  • 1 liter
  • Snelle levering
  • Voor buiten

Sudwest Verdunning V33 omschrijving

Verdunning V33 is een universele nitro verdunning. Deze verdunning wordt gebruikt voor o.a. Südwest allgrund, Jaeger Kellergrond en Vista zwembadverf.

Extra informatie over Sudwest Verdunning V33
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sudwest Verdunning V33 bestellen bij Verfwinkel.nl
Sudwest Verdunning V33 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Sudwest Verdunning of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond n.v.t.
Soort Verdunning
Toepassing Voor buiten
Merk SudWest
Levertijd 1 Werkdag

Sudwest Verdunning V33 specificatiesSüdwest verdunning V33 is een nitro- en universele kunstharslak verdunning. Deze verdunning wordt o.a. gebruikt voor het verdunnen van Südwest All-Grund, Südwest Hamerslaglak (Bij spuitapplicatie), Vista 2K zwembadsystemen, Vista 2K Wegenverf en Vista 2K PU primer en finish.

Product
Kleuren: Kleurloos
Verpakking: 1 ltr.
Verbruik: *
Un-nr.: 1263
Verdunning: Südwest Nitro- en Universeel Verdunning V33
Opslag: Koel, goed afgesloten, vorstvrij en tegen zonlicht beschermd.

Applicatie
V33 - Kwast, Rol en Spuit

Bijzondere aanwijzingen
Voor het verdunnen van Südwest All-Grund, is de Südwest nitro- en universeel verdunner V33 het meest geschikt. Dit komt doordat de verdampingssnelheid op de All-Grund is afgestemd. Tragere verdunningen als bijvoorbeeld terpentine kunnen insluiting van deze verdunning veroorzaken (oplosmiddelretentie). Hetgeen tot gevolg kan hebben, dat de hechting terugloopt en dat de laag All-Grund op gaat werken bij het overschilderen.

Wanneer toch een tragere verdunning is gewenst, kan men het beste de Südwest kunstharslak verdunning V21 gebruiken. Het kan echter mogelijk zijn dat op bepaalde ondergronden, zoals kunststoffen en verzinkte materialen of bij het overschilderen met agressieve coatings, zoals twee-componenten coatings, de bovengenoemde problemen zich alsnog voordoen.

Voor het verdunnen van Südwest Hamerslaglak, is het van belang de juiste verdunning bij de verschillende applicatie methodes te kiezen. Voor spuittoepassing is Südwest nitro- en universeelverdunning V33 aan te bevelen. Voor toepassing met de roller of kwast is het noodzakelijk de Südwest kunstharslakverdunning V21 te gebruiken.

Extra informatie
De in dit blad gegeven informatie is een algemene product beschrijving van onze ervaringen en tests en geeft geen concreet praktijk voorbeeld weer. Hieruit kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden afgeleid.

Top