• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Cetol TGX Gloss

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Cetol TGX Gloss productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goede weervastheid
  • Hoge duurzaamheid
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Voor buiten

Sikkens Cetol TGX Gloss omschrijving

Sikkens Cetol TGX Gloss is een zeer duurzame, transparante hoogglanzende afwerking voor buiten. Sikkens Cetol TGX Gloss verfraait de houttekening en is geschikt voor het afschilderen van maatvaste houten constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. Sikkens Cetol TGX Gloss heeft een mooie volle aanvangsglans en een hoge duurzaamheid. Deze transparante beits voor buiten is leverbaar in diverse transparante kleuren en in kleurloos.


Sikkens Cetol TGX Gloss:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 2-3 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 16 uur
- Verbruik: ca. 13 m2 /liter
- Onderhoudscyclus is doorgaans 5-7 jaar

Tip van de schilder:
Cetol TGX gloss kleurloos is uitsluitend buitenduurzaam als het in systemen wordt gebruikt waarbij vooraf tenminste 3 lagen transparante Cetol houtkleurlagen zijn toegepast.


Sikkens Cetol TGX Gloss met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.  Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook afhankelijk van het type houtsoort en het aantal aangebrachte verflagen.  De kleuren van Sikkens Cetol BL Decor kun je alleen kiezen uit de Sikkens Cetolwaaiers of zijn te mengen in de bekende houtkleuren. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. . De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit het Cetol assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sikkens Cetol TGX Gloss op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sikkens Cetol TGX Gloss
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sikkens Cetol TGX Gloss bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Cetol TGX Gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 12-13 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Cetol TGX Gloss bestand(en) downloaden

Top